Nejprodávanější Kniha v roce 2018

Eskejp
(25x)
Michal Majer hledá lásku a naplnění, chce žít dechberoucí příběh. Přesto každý den míří do firmy, kde navrhuje reklamní předměty. Společnost mu dělají prokrastinující dredatý grafik Pixel, ovulující recepční Sylva, vlezdoprdelka Patrik, ...

Eskejp

329 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Nick Cave, Mercy on Me
Musiker, Schriftsteller, Schauspieler, Crooner – Nick Cave ist Kult. Reinhard Kleist hat sich der realen Figur angenommen und spielt in "Nick Cave - Mercy on me" mit Leben und Werk des Ausnahmekünstlers und schafft eine einzigartige Erzählung.

Nick Cave, Mercy on Me

622 Kč
Tíživá láska
(3x)
V prvním románu Eleny Ferrante, autorky celosvětového bestselleru Geniální přítelkyně, se hlavní hrdinka Delia vrací do rodné Neapole, aby dala do pořádku záležitosti své zesnulé matky Amalie.
Ukázky

Tíživá láska

222 Kč
Dědina
(7x)

Lehce humorný příběh jedné současné vesnice .

Ukázky

Dědina

314 Kč
Můžeš žít, jak chceš

Žít bez limitů můžeš začít právě teď. Tak, jak jsi, tam, kde jsi, se vším, co jsi. Je jen na tobě, jestli se pro to rozhodneš. Vše, co potřebuješ, máš už teď. Volné pokračování úspěšné inspirativní příručky Můžeš vše, co chceš.

Můžeš žít, jak chceš

197 Kč
Jak umírá demokracie
(9x)
Když Donald Trump vyhrál volby, mnozí si položili otázku, o níž si nikdo nemyslel, že si ji budeme klást: Je demokracie v USA v ohrožení?
Ukázky

Jak umírá demokracie

312 Kč
Fyzika superhrdinů
Výklad základních i pokročilejších fyzikálních principů na základě komiksů o superhrdinech. Autor se nesnaží nachytat superhrdiny v nedbalkách, soustředí se na případy, kdy je fyzika v komiksech využita náležitě.
Ukázky

Fyzika superhrdinů

358 Kč
Mořská modlitba
(4x)
Knižní miniatura bestselleristy Khaleda Hosseiniho, překrásně ilustrovaná Danem Williamsem potěší a dojme všechny čtenáře.

Mořská modlitba

178 Kč
Susanin efekt
(2x)
Skandinávská kriminálka, jak má být, od jednoho z jejích knížat, autora Citu slečny Smily pro sníh.

Susanin efekt

313 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>