Nejprodávanější tituly v roce 2018
svět

Vietnam, Kambodža, Laos a severní Thajsko -  Lonely Planet
Mekong - již jenom toto exotické jméno zaručeně roznítí představivost a s tak ikonickými místy, jako je Angkor Wat, zátoka Halong a Luang Prabang, je opravdu na co se těšit.
svět
Ukázky

Vietnam, Kambodža, Laos a severní Thajsko - Lonely Planet

404 Kč
O rájích a peklech Jihovýchodní Asie - 11%
Cesto-faktopis o Jihovýchodní Asii přináší čtenářsky přívětivý pohled na historii, přírodu, kulturu a etnika této části světa. Její příběh je podán v souvislostech, vzájemných vztazích i s vazbami ke světu.
svět

O rájích a peklech Jihovýchodní Asie

404 Kč
359 Kč
Svatí na Karlově mostě - 20%
Projděte se s námi po Karlově mostě a nechte si povídat o svatých, kteří na vás mlčky shlížejí ze svých kamenných podstavců. V unikátní publikaci "Svatí na Karlově mostě" Jiří Glet sesbíral příběhy vzniku jednotlivých soch i životů svatých.
svět
Ukázky

Svatí na Karlově mostě

89 Kč
71 Kč
Barcelona - 20%
(1x)
Největší zajímavosti: La Rambla, Gotická čtvrť, modernistická architektura a chrám Sagrada Família.|Barcelona je městem módy a umění, ale nenechte si ujít ani místní pláže a bujarý noční život.|Naučte se pár slov katalánsky, zatančete si sardanu, ...
svět
Ukázky

Barcelona

99 Kč
79 Kč
Spojené arabské emiráty, Omán a Jemen - 11%
Tyto publikace si nekladou za cíl nabídnout encyklopedický přehled o navštívených zemích, ale spíše poskytnout jejich návštěvníkům základní informaci.
svět

Spojené arabské emiráty, Omán a Jemen

144 Kč
128 Kč
Dolní Berounka : mapa - 11%
Dekorativní kreslená vodácko-turická mapa dolní Berounky a okolí od Srbska po soutok s Vltavou u Lahovic, v měřítku 1:35 000 kreslíře Marko Čermáka.
svět

Dolní Berounka : mapa

35 Kč
31 Kč
Kia Ora E Hoa - 11%
Kia Ora E Hoa – příběh ze země Aotearoa – se odehrává v rozmezí sedmnácti let na Novém Zélandu. Je to nejen cestopis, ale především příběh člověka o jeho osudové cestě, kterým není nikdo jiný než autor sám.
svět

Kia Ora E Hoa

296 Kč
263 Kč
Slohovník aneb Paříž má šarm - 11%
Vydejte se s námi do Paříže, prozkoumejte její nejznámější památky a zjistěte, v čem spočívá její neopakovatelné kouzlo!
svět

Slohovník aneb Paříž má šarm

269 Kč
239 Kč
Srí Lanka - 20%
(2x)
Publikace ze série „praktických průvodců“ (Cesta kolem Kuby za 14 dní, Tokio, Thajsko, Malta a Gozo). Tentokrát se může čtenář seznámit s kouzelnou Srí Lankou.
svět
Ukázky

Srí Lanka

89 Kč
71 Kč
Atlas – co je kde na Zemi - 11%
První dětský atlas, který předvádí náš svět ve 3D zobrazení. Díky jeho více než 60 speciálně vytvořeným trojrozměrným mapám a ilustracím se malí čtenáři seznámí se všemi světadíly Země. V úvodu Atlas navíc přináší i obrazové vysvětlení jejího vývoje.
svět

Atlas – co je kde na Zemi

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 253 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 26 > >>