Nejprodávanější Kniha v roce 2018
historické romány

Mefistův rukopis
Renomovaný autor historických románů ve své nové knize, zasazené do skutečných historických reálií, rozehrává strhující příběh o pátrání po tajemné knize, inspirovaný osudem proslulého rukopisu, který dodnes nebyl rozluštěn.
historické romány

Mefistův rukopis

89 Kč
Sharpův úder - 12%
Sedmý příběh série o Richardu Sharpovi, nyní poručíku britské armády v době napoleonských válek, se odehrává na jaře roku 1809 v Portugalsku.
historické romány

Sharpův úder

112 Kč
99 Kč
Čína, má láska
Ve 2. světové válce působil v Číně tým českých lékařů. Tato skutečnost, nepříliš známá, se mi stala podnětem k napsání románu "Čína, má láska."
historické romány

Čína, má láska

126 Kč
Ještě nenadešel čas - 11%
„Ještě však není čas. Až nadejde pravý čas, chci všechno udělat!“ Vévoda Albrecht z Valdštejna tato slova vyřkl v okamžiku, když ho český emigrant a generál švédské armády Jan Varlich z Bubna seznámil s velkorysou nabídkou kancléře Axela Oxenstierny.
historické romány

Ještě nenadešel čas

333 Kč
296 Kč
Kacířka - 11%
Třetí a zároveň poslední díl ze série Hledání svatého grálu, ve kterém se Thomas dovídá nové věci o grálu, je svědkem dalších zločinů černého rytíře a dokončuje svou osobní válku i poslání, jež mu bylo svěřeno.
historické romány

Kacířka

269 Kč
239 Kč
Marie Terezie - 11%
(2x)
Marie Terezie. Silná a zajímavá žena, které nebylo nic lidského cizí. Jediná žena na českém trůnu, jedna z nejvýznamnějších osobností XVIII. století, ale i matka šestnácti dětí a milující manželka.
historické romány

Marie Terezie

359 Kč
319 Kč
Dům hedvábí - 6%
(7x)
Sherlock Holmes, nejslavnější soukromý detektiv, se vrací v novém příběhu z pera renomovaného autora předloh k detektivním seriálům (Vraždy v Midsomeru, Foylova válka, ad.).
historické romány
Ukázky

Dům hedvábí

253 Kč
238 Kč
Království na konci cesty - 6%
Třetí díl "křižácké trilogie", v němž se Arn vrací roku 1192 ze Svaté země do götlandského kláštera Varnhem a po překonání nových nesnází konečně uzavře sňatek s milovanou a věrnou Cecílií.
historické romány

Království na konci cesty

338 Kč
318 Kč
Cesta do Jeruzaléma - 6%
(6x)
Román švédského autora Jana Guilloua je prvním dílem velkolepé historické trilogie z doby křižáckých tažení, který okamžitě dosáhl neobyčejného úspěchu ve Švédsku i v zahraničí. V roce 2007 byla trilogie zfilmována pod názvem Arn.
historické romány

Cesta do Jeruzaléma

304 Kč
286 Kč
Centurioni 1: Zrada - 11%
Řím roku 68 n. l.: Císař Nero spáchal sebevraždu a v zemi zavládl chaos. Neronův nástupce Galba se dopouští fatální chyby. Propouští z císařské gardy nezkorumpovatelné příslušníky germánských Batavů a posílá je zpět na kmenové území na severu.
historické romány

Centurioni 1: Zrada

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 150 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 15 > >>