Nejprodávanější tituly v roce 2018
rock

Lesní zvěř
Energická hudba, kde zpěv, hlukové plochy, smyčky živých nástrojů, trubka a bicí vystupují vůči klávesám jako rovnocenní partneři a slova nebo melodie mají stejnou váhu jako hudební plochy.
rock

Lesní zvěř

269 Kč
Energit/Piknik
Energit začínal v roce 1973 jako řízná hardrocková kapela, brzy se však transformoval v instrumentální jazzový kvintet. Energický rockový základ však nikdy neztratil. Dvojalbum je souhrnem tvorby z let 1973–1978, včetně devíti nikdy nevydaných skladeb ze začátků, kdy s Energitem zpívali Ivan Khunt a Vladimír Mišík.
rock

Energit/Piknik

269 Kč
Dick O´Brass
Našlápnutá, tepající a přitom melodická hudba spojuje prvky pořádného rocku a keltské hudby.
rock

Dick O´Brass

224 Kč
Silmarillion & Stará vlna
Reedice studiového alba Silmarillion sdružení Jan Hrubý & Kukulín je koncipováno jako vokální na rozdíl od ostatních projektů Jana Hrubého. Deska je tématicky zaměřena na hrdiny Tolkienova románu Silmarillion (Túrin, Beren a Lúthien, trpaslíci).
rock

Silmarillion & Stará vlna

269 Kč
Arabigbit
Funky-beat-jazz, jak se charakterizuje devítičlenné hudební sdružení, se na albu představuje s vlastními česky i anglicky zpívanými skladbami, které v podání Chorchestru zvednou ze židlí i zapřísáhlé netanečníky.
rock

Arabigbit

89 Kč
Breadcrumb Trail
Písničky na desce získávají třetí rozměr atmosférou a kontaktem především zpěváka Glena Hansarda s publikem na koncertech ve Staré Pekárně v Brně. Frames ukazují svou uchu nejlahodnější tvář v krásných baladách. Nahrávka je obzvláštněna účastí předního českého hudebníka Jana Hrubého.
rock

Breadcrumb Trail

269 Kč
Kroskántry
Brněnští Poletíme? na albu Kroskántry v sobě objevují srdce kovboje a svůj originální banjo punk rozšiřují o další styl – country, teda přesněji v podání Poletíme? - kántry.
rock

Kroskántry

674 Kč
Našim klientům
Reedice sedmé řadové desky skupiny vychází poprvé na vinylu. Skupina Wohnout se na ní v patnácti písních vyzpovídávala z útrap muzikantského života, ale také plesala nad krásami rotujícího světa.
rock

Našim klientům

764 Kč
A Million Degrees
Kapela Emigrate, jejímž členem je například kytarista Rammstein Rochard Z. Kruspe, vydává třetí album A Million Degrees. Na desce se nachází 11 skladeb.
rock

A Million Degrees

359 Kč
American Utopia
Hudebníkovo první sólové album od roku 2004, kdy vydal desku Grown Backwards. Nahrávka je součastí širšího multimediálního projektu nazvaného Reasons To Be Cheerful s pozitivním poselstvím.
rock

American Utopia

647 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 115 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 12 > >>