Nejprodávanější tituly v roce 2018
rock

Appetite For Destruction
Jedna z nejlegendárnějších rockových kapel hudební historie Guns N' Roses vydává reedici svého debutového alba Appetite For Destruction: Locked N' Loaded Edition. Jde o Svatý grál, který nesmí chybět ve sbírce žádného pravého fanouška.
rock

Appetite For Destruction

287 Kč
Deja Vu (All Over Again)
Reedice alba Deja Vu (All Over Again) Johna Fogertyho, zpěváka, písničkáře a kytaristy skupiny Creedence Clearwater Revival.
rock

Deja Vu (All Over Again)

359 Kč
ChangesTwoBowie
Hudební chameleon patří k nejinovativnějším a nejinspirativnějším umělcům hudební historie. Ovlivnil mnoho následovníků včetně řady českých muzikantů. Když v roce 2002 BBC vyhlásila anketu o největšího Brita, umístil se Bowie na 29. místě.
rock

ChangesTwoBowie

854 Kč
Know
Šesté album zpěváka s českými kořeny. Za oceánem velmi populární držitel dvou sošek Grammy z roku 2010 reprezentuje kultivovaný americký pop-rockový proud. Jeho hudba má přesah, lze v ní vystopovat vlivy folku, jazzu, blues i hip hopu.
rock

Know

359 Kč
Marx, Engels, Beatles
Album Marx, Engels, Beatles patří k těm nejvýznamnějším z diskografie skupiny. Letos uplyne dvacet let od jeho původního vydání.
rock

Marx, Engels, Beatles

242 Kč
Merrie Land
Druhé album produkované renomovaným producentem Tonym Viscontim.
rock

Merrie Land

359 Kč
Plejlist 1996-2009
Ahoj Ty! Naše hudební knížka začíná těmito řádky, takže pokud je čteš, právě jsi byl vtažen do děje. Chtěli bychom Tě provést spletí nedlouhý wohnoutí historie, a to jak prostřednictvím textu, tak i poslechu.
rock

Plejlist 1996-2009

296 Kč
Raise Vibration
Americký zpěvák, skladatel, producent, multi-instrumentalista i příležitostný herec a fotograf. Na novém albu se spojil slegendárním producentem Henrym Hirschem a navrátil se ke svému původnímu typickému syrovému zvuku.
rock

Raise Vibration

647 Kč
Trilobit
Přesně padesát let po Želvě je tu Trilobit!
rock

Trilobit

354 Kč
Tugriki
Čtyři výrazné hudební osobnosti, čeština a slovenština, řízný rock i jímavá zádumčivost.
rock

Tugriki

128 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 115 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 12 > >>