Nejprodávanější tituly v roce 2018
ostatní

Jmenuju se Tomáš - 11%
Životní příběh známého dětského filmového hrdiny. První skutečný životopis Tomáše Holého je psán tak, abyste snadno viděli a cítili, jak opravdu žil, co se kolem něj dělo, co ho ovlivňovalo a jak působil na své období jeho života z rozdílných úhlů.
ostatní

Jmenuju se Tomáš

251 Kč
223 Kč
Stopařem na této zemi - 11%
(1x)
Kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z bohatého Heryánova života plného setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev se prolínají s jeho kněžskou službou...
ostatní

Stopařem na této zemi

179 Kč
159 Kč
Exotem na této zemi - 11%
(1x)
Kniha známého salesiánského kněze a pedagoga, „pastýře undergroundu“, je putováním po stopách Božího milosrdenství na této zemi.
ostatní

Exotem na této zemi

179 Kč
159 Kč
Co na tobě miluji - 11%
Originální způsob, jak můžete říci: „Miluji tě! Dopište tuto knihu, zachyťte romantické i vtipné okamžiky, přidejte vlastní ilustrace, společné fotografie...
ostatní

Co na tobě miluji

215 Kč
191 Kč
Kreativní zápisník - 11%
(10x)
Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady.
ostatní
Ukázky

Kreativní zápisník

293 Kč
260 Kč
Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika - 11%
(1x)
Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku?
ostatní

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika

287 Kč
255 Kč
Gustav Mahler - 11%
(2x)
Vzhledem k autorově důvěrné znalosti skladatelova života i díla jde opět o mimořádný portrét skladatele s českými kořeny, které se nepopiratelně odrazily i v jeho tvorbě.
ostatní
Ukázky

Gustav Mahler

403 Kč
358 Kč
Pecková: Dítě štěstěny - 50%
(1x)
„Měla jsem v duši hudbu natolik zakořeněnou, že jsem vůbec nepřemýšlela o jiném povolání. A stále o jiném povolání nepřemýšlím.“
ostatní
Ukázky

Pecková: Dítě štěstěny

198 Kč
99 Kč
Koudelka. Návraty - 11%
Publikace byla vydána u příležitosti výstavy v Uměleckoprůmyslovém museu v Praze k autorovým osmdesátým narozeninám a představuje průřez jeho celoživotní tvorbou.
ostatní

Koudelka. Návraty

1 755 Kč
1 560 Kč
Sonderbehandlung neboli zvláštní zacházení - 11%
Unikátní autentické svědectví, v němž Čechoslovák Filip Müller odhalil světu, co na vlastní oči viděl a zažil jakožto člen židovské¬ho sonderkommanda v osvětimské továrně na smrt.
ostatní

Sonderbehandlung neboli zvláštní zacházení

295 Kč
262 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>