Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
esoterika a astrologie

Jak porozumět sobě a dětem - 20%

III. upravené vydání. Kniha Zdenky Blechové "Jak pozorumět sobě a dětem” zaznamenala velký ohlas, a proto vychází již ve třetím vydání. Kniha s humorem, tak i s moudrostí ženám vysvětluje, jaký přístup zvolit k sobě a k dětem.

esoterika a astrologie
Ukázky

Jak porozumět sobě a dětem

230 Kč
184 Kč
Malá škola čarodějnictví - 20%
(1x)

Pravidla pro praktické magické konání v přírodní, čili tzv. nižší magii. Síla žen a jak s ní pracovat; ženská síla ukrytá v nevědomí muže a jak ji využít. Lehký úvod do obecného čarodějnictví pro všechny zájemce.

esoterika a astrologie
Ukázky

Malá škola čarodějnictví

90 Kč
72 Kč
Moje duchovní cesta a channeling - 20%
Zdeňka Blechová je úspěšná spisovatelka, která nyní vydává ve svém nakladatelství svoji autobiografii duchovní cesty. Tato kniha vás seznámí s tím, jak je možné dojít k poznání trpělivostí a pílí.
esoterika a astrologie
Ukázky

Moje duchovní cesta a channeling

330 Kč
264 Kč
Byli jsme a budem! - 20%
(3x)
Dne 15. března jsme si připomínali 74 let od okupace zbytku Českých zemí Německem po předchozím zabrání československého pohraničí na základě nám pod nátlakem vnucené Mnichovské „dohody" ze září roku 1938.
esoterika a astrologie
Ukázky

Byli jsme a budem!

80 Kč
64 Kč
Prokletá místa Čech a Moravy - 20%
Jsou místa, která můžeme bez váhání označit jako prokletá. Může se jednat o prokletí v původním slova smyslu, ale také o hrad, hřbitov, mlýn či kopec, na nichž došlo k nějaké strašlivé události, jež toto místo nesmazatelně poznamenala.
esoterika a astrologie
Ukázky

Prokletá místa Čech a Moravy

149 Kč
119 Kč
Síla myšlenky III. - 20%
Po létech léčby byla autorka, Antonie Krzemieňová, postavena před rozhodnutí. Má být co dva roky na operačním sále a v mezidobí užívat prášky proti bolesti? Nebo existuje jiná možnost a lze se vyvarovat závislosti na lécích?
esoterika a astrologie
Ukázky

Síla myšlenky III.

174 Kč
139 Kč
Kráčím ve světle - 20%
Kráčím ve světle je kniha plná praktických technik, domorodé moudrosti a nedocenitelných rad pro nové i zkušené adepty šamanismu. Ze všeho nejdůležitější je, že Sandra Ingermanová osvětluje smysl ukrytý za technikami...
esoterika a astrologie
Ukázky

Kráčím ve světle

235 Kč
188 Kč
Někdy krásná, jindy moudrá - 20%
Naučte se využívat tajemství přirozeného cyklu ženské energie! Okouzlete všechny kolem sebe, probuďte svůj šestý smysl a dělejte věci ve správný čas. Objevte svou ženskost!
esoterika a astrologie
Ukázky

Někdy krásná, jindy moudrá

195 Kč
156 Kč
Láska archandělů - 20%
Andělé, bytosti světla, které nás stále ochraňují. Jsou s námi kdykoliv a kdekoliv. Čekají na naše zavolání, aby nám mohli pomoci a usnadnit život. Andělé mají svá jména i funkce. Stačí je poprosit, sdělit své trápení a čekat na znamení i zázraky.
esoterika a astrologie
Ukázky

Láska archandělů

99 Kč
79 Kč
Pán návratů - 20%
Na základě sledování cykličnosti času a pozorování opakujících se jevů na obloze, především pak z pozorování babylónských astrologů, vzniklo učení o věčném návratu. Také numerologie zastává představu, že vše se děje rytmech a cyklech.
esoterika a astrologie
Ukázky

Pán návratů

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 84 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>