Nejprodávanější tituly v roce 2018
hudba

Bratříčku, zavírej vrátka
Nezapomenutelné písničky na zásadním albu.
hudba

Bratříčku, zavírej vrátka

527 Kč
Vlasta Redl/AG Flek & Jiří Pavlica/Hradisťan
(1x)
Reedice vynikajícího, dlouhá léta nedostupného společného projektu Vlasty Redla s AG Flekem a Jury Pavlici s Hradišťanem v remasterované podobě. Šlo o jeden z prvních domácích projektů world music.
hudba

Vlasta Redl/AG Flek & Jiří Pavlica/Hradisťan

323 Kč
Tenkrát

Exkluzívní výběr toho nejlepšího z tvorby Jaromíra Nohavici z poslední dekády minulého století k jeho životnímu jubileu. Devadesátá léta představují v díle Jaromíra Nohavici mj. vynikající alba Mikymauzoleum, Darmoděj a další, Divné století…

hudba

Tenkrát

242 Kč
A Life In Music
Jeden z nejrenomovanějších a nejúspěšnějších filmových hudebních skladatelů John Williams vydává desku A Life In Music plnou nových nahrávek nejznámějších filmových melodií od Star Wars po Harryho Pottera.
hudba

A Life In Music

413 Kč
Archivály

Dvojvinyl Archivály vychází u příležitosti 20 let od založení kapely Budoár staré dámy. 2LP obsahuje výběr toho nejlepšího z prvních čtyř oficiálních alb: Na hraní (2002), My o vlku (2005), Dobrou noc, světlo (2008) a Láva (2012).

hudba

Archivály

719 Kč
Budeme to stále my
Po 3 rokoch od posledného štúdiového albumu IMT Smile vydávajú dlho očakávaný album „Budeme to stále my”. Obsahuje 10 piesní a kapela ním zúročila svojich vyše 20 rokov úspešnej tvorby, ktoré sú zároveň najtvorivejším obdobím Ivana Táslera.
hudba

Budeme to stále my

314 Kč
Down The Road Wherever
Britský kytarista zpěvák a skladatel Mark Knopfler vydává desku Down The Road Wherever. Album obsahuje 14 nových písní, které čerpají mimo jiné z dávných dní, kdy Mark trávil čas s bývalou kapelou Dire Straits v Deptfordu.
hudba

Down The Road Wherever

305 Kč
Hity, které si zpíváte u táboráku
Oblíbená řada kompilací s hity, které zdomácněly.
hudba

Hity, které si zpíváte u táboráku

188 Kč
Chce to hit!
Banjo, punk, melancholie, vtip i romantika v jednom a po třetí písničce zjistíte, že je milujete na celý život. Poletíme? mají zkrátka dobře našlápnuto i díky novému albu Chce to hit! A není divu. Umí totiž odlehčenou formou vyprávět o složitých a s
hudba

Chce to hit!

354 Kč
Origins
Origins je čtvrté studiové album americké poprockové kapely Imagine Dragons, vydané 9. listopadu 2018 ve složení Kidinakorner, Polydor Records a Interscope Records.
hudba

Origins

1 061 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 387 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 39 > >>