Nejprodávanější tituly v roce 2018
hudba

Po půlnoci
Jedna z nejúspěšnějších kapel domácí scény, Mandrage, vydala své šesté studiové album s názvem „Po půlnoci“. Na 13 skladbách se tentokrát hudebně i textově podíleli všichni členové kapely.
hudba

Po půlnoci

269 Kč
Post Traumatic
Michael Kenji Shinoda je americký hudebník, hudební producent a umělec. Nejvíce je známý jako raper, producent, klávesista, kytarista a také jako vokálista americké hudební skupiny Linkin Park.
hudba

Post Traumatic

386 Kč
Prasátko Pigy a kouzelná pohlednice plná písniček
Původní dětské písničky! Pohádkové prasátko Pigy vypráví a pouští písničky v příběhu kluka Huberta.
hudba

Prasátko Pigy a kouzelná pohlednice plná písniček

267 Kč
Slzy
Nové studiové album natočila Bára Basiková po pěti letech. Reflektuje její zálibu v hudbě osmdesátých let, zejména k tvorbě Depeche Mode, Cocteau Twins, Davida Bowieho a The Cure.
hudba

Slzy

314 Kč
Sudová přitažlivost
Sedmnácté album skupiny Alkehol sestává z dvanácti novinek a jako bonus je připojena píseň Rockeři, která vznikla k loňskému 25. výročí skupiny. Zpívají v ní také Petr Janda a Josef Vojtek.
hudba

Sudová přitažlivost

296 Kč
Thin Lizzy Story
Biografie, mapující vzestupy a pády jedné z nejvýraznějších a nejoriginálnějších skupin v dějinách populární hudby, kapely, k jejímuž odkazu se hlásí taková slavná jména světového hard rocku a heavy metalu, jako například Judas Priest, Iron Maiden.
hudba
Ukázky

Thin Lizzy Story

149 Kč
Carry Fire
Carry Fire je jedenácté sólové studiové album anglického zpěváka Roberta Planta. Bylo vydáno 13. října roku 2017. První singl z alba nazvaný „The May Queen“ byl představen v srpnu 2017.
hudba

Carry Fire

386 Kč
Dědičná krev
První sólové album Jiřího Smrže DĚDIČNÁ KREV je více než zralý debut, autor jej natočil ve svých sedmačtyřiceti letech jako zralý muž, plný životních i muzikantských zkušeností.
hudba

Dědičná krev

315 Kč
Eskalace dobra

J.A.R. (Jednotka Akademického Rapu nebo také Jaromír a Radomír) je přední česká funkově-rocková skupina. Skupina J.A.R. byla založena symbolicky 17. listopadu 1989. Základní sestavu tvořil v té době autor hudby Roman Holý a duo „akademických“ raperů Oto Klempíř a Michael Viktořík.

hudba

Eskalace dobra

764 Kč
Meditace s citerami
Album Jiřího Mazánka, hudebníka, etnomuzikologa a učitele jógy a tantry, obsahuje jeho tradiční duchovní a meditativní hudbu, tentokrát s výběrem citer z různých částí světa.
hudba

Meditace s citerami

270 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 387 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 39 > >>