Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
romantika

Druhá naděje - 20%
Nezadaná žena vlastně není problém. Nezadaná žena s dítětem už takový menší problém je. Ale když jsou ty ženy čtyři a dětí celkem šest – asi chápete, jak vypadá skutečný průšvih.
romantika
Ukázky

Druhá naděje

149 Kč
119 Kč
O ženách s trochou smutku - 20%
Nabízená knížka soustřeďuje devět příběhů o vztahu mezi mužem a ženou, jejichž průvodcem je smutek a konec u některých není hned v dohlednu.
romantika
Ukázky

O ženách s trochou smutku

89 Kč
71 Kč
V sevření osudu - 20%
Hrdinkou příběhu je mladá dietní sestra Simona. Nastoupí do svého prvního zaměstnání a seznamuje se s novým prostředím. Její dětství a dospívání nebylo právě šťastné. Zemřel jí otec a s matkou si příliš nerozumí.
romantika
Ukázky

V sevření osudu

99 Kč
79 Kč
Zn. blondýna hledá - 20%
Známe to – klasické randíčko – kytka, káva, oťukávání, další schůzka, polibek, další káva, tokání, milování… Nuda! Dorota si poprvé v životě vyzkouší seznamku. A světe, div se, vyjde to! Adam se zdá být trefou do černého.
romantika
Ukázky

Zn. blondýna hledá

169 Kč
135 Kč
Hra na lásku - 20%
Kristýna to v životě nemá jednoduché. Ve svých šestadvaceti letech ví, jaké to je ztratit milovaného člověka. Michal, otec její dcerky Natálky, zemřel ještě dřív, než se narodila.
romantika
Ukázky

Hra na lásku

89 Kč
71 Kč
Klauzura – vstup zakázán! - 20%
Když Clare Nellová, vycházející hvězda stříbrného plátna, ze dne na den odejde do kláštera, šéfredaktor úspěšného časopisu pro ženy za ní vysílá mladičkou redaktorku Eileen, aby stůj co stůj odhalila hereččina pikantní tajemství.
romantika
Ukázky

Klauzura – vstup zakázán!

99 Kč
79 Kč
Pravidlo průšvihu - 20%
(1x)
Evě se blíží čtyřicítka a nemůže si stěžovat. Chystá velkou oslavu, hýří plány a těší se, že teď to v jejím životě bude ještě velkolepější než dosud.
romantika
Ukázky

Pravidlo průšvihu

189 Kč
151 Kč
Týden blázna - 20%
(1x)
Nočním městem bloudí zanedbaný osamělý muž. Vyhýbá se lidem a sám neví, kdo vlastně je. Jedné noci zachrání dva lidi, ošetří je a najednou si uvědomí, že byl velmi úspěšný lékař a že měl rodinu.
romantika
Ukázky

Týden blázna

149 Kč
119 Kč
Vilma - 20%
(13x)
Marie musí čelit podivným náhodám. Potká zajímavého muže Patrika. Může mu důvěřovat? Skutečně Marii čeká dědictví po její slavné prababičce Vilmě? Nejde jen o lest bandy zločinců? Ubrání se Marie? Zvítězí v nerovném boji?
romantika
Ukázky

Vilma

89 Kč
71 Kč
Příběh dnešní ženy - 20%
Partnerský rozchod již potkal nebo může potkat nejednoho z nás, patří k životu. Příběh dnešní ženy vypráví o tom, jak se s touto citově náročnou situací vyrovnává Irma, žena ve středním věku, matka dvou dětí.
romantika
Ukázky

Příběh dnešní ženy

95 Kč
76 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 77 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>