Nejprodávanější tituly v roce 2018
světová

Malý miliardář
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
světová

Malý miliardář

202 Kč
Tma
(6x)
Televizní scenárista přijíždí na osamělou horskou chatu v pohoří Malá Fatra, kde si chce oddychnout od hektické práce a napětí v manželském vztahu, ale i vychutnat si poklidnou zimní atmosféru.
světová
Ukázky

Tma

223 Kč
Medvědín
(9x)
Pro většinu lidí neznamená vítězství na juniorském mistrovství v ledním hokeji nic moc, ale pro obyvatele Medvědína to znamená všechno.
světová
Ukázky

Medvědín

404 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
světová

Jaro

254 Kč
Skoncovat s Eddym B.
(9x)
Románová senzace z Francie popisuje s mimořádnou otevřeností a syrovostí autorovo strastiplné dětství, poznamenané sociálně a kulturně omezeným prostředím chudého severofrancouzského venkova, ale také jeho postupně odhalovanou homosexualitou.
světová

Skoncovat s Eddym B.

296 Kč
Kafka 2 - Roky rozhodování
Druhá část třídílná biografie o životě a díle jednoho z nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální, výjimečná a zcela ojedinělá.
světová
Ukázky

Kafka 2 - Roky rozhodování

358 Kč
Jméno růže
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

světová
Ukázky

Jméno růže

508 Kč
Žízeň
(3x)
Harry Hole si chce užívat spokojený život s Ráchel a poklidně vyučovat na policejní akademii.
světová
Ukázky

Žízeň

494 Kč
Anatomie lži
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
světová
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
Táta za všechny prachy
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
světová
Ukázky

Táta za všechny prachy

268 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>