Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2018
světová

Inferno - 20%
(20x)
Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v knize Peklo
světová
Ukázky

Inferno

449 Kč
359 Kč
Moc a sláva
V roce 1938 odcestoval Greene do Mexika, aby zde nasbíral materiál pro román o pronásledování katolické církve, který nazval Moc a sláva. Tento text máme možnost slyšet v interpretaci Josefa Somra.
světová
Ukázky

Moc a sláva

195 Kč
Pád domu Usherů - 6%
Chorobná posedlost, kataleptické stavy, proměna osobnosti, vrcholící propuknuvším šílenstvím, doplňují charakteristiku Poeových hrdinů, kteří jsou často, ba téměř vždy, i vypravěči. Jedna z nejznámějších povídek slavného anglického spisovatele.
světová
Ukázky

Pád domu Usherů

169 Kč
159 Kč
Slavné případy Sherlocka Holmese 7 - 6%
Dva legendární detektivové Sherlock Holmes a dr. Watson budou pátrat po záhadně zmizelém synovi bohatého vévody. Že se jim to podaří je nasnadě.
světová
Ukázky

Slavné případy Sherlocka Holmese 7

169 Kč
159 Kč
Jana Eyrová - 6%
Audioverze klasického díla anglické literatury z poloviny devatenáctého století.
světová
Ukázky

Jana Eyrová

212 Kč
199 Kč
Slavné případy Sherlocka Holmese 6 - 6%
Dramatizace dvou příběhů Sherlocka Holmese (Dům u měděných buků / Makléřův úředník) v interpretaci Viktora Preisse (Holmes), Otakara Brouska st. (Dr. Watson), Ivety Duškové, Simony Stašové, Antonína Molčíka, Miriam Kantorkové, Ivana Trojana, ...
světová
Ukázky

Slavné případy Sherlocka Holmese 6

169 Kč
159 Kč
Vraždy v ulici Morgue - 20%
V interpretaci Jiřího Langmajera je Poeovo napínavé vyprávění, jež se vzápětí změní v dobrodružství ducha, skutečným posluchačským zážitkem.
světová
Ukázky

Vraždy v ulici Morgue

99 Kč
79 Kč
Řecké báje a pověsti - 20%
(3x)
Audiokniha nabízí téměř celou řeckou mytologii (kromě Illiady a Odyssey) tak, jak ji známe z převyprávění Eduarda Petišky (Staré řecké báje a pověsti) určeného především mladým čtenářům.
světová
Ukázky

Řecké báje a pověsti

199 Kč
159 Kč
15 případů Sherlocka Holmese - 6%
15 případů Sherlocka Holmese. V titulní roli vystupuje Svatopluk Beneš. V roli dr. Watsona uslyšíte Miloše Kopeckého, Jaromíra Spala, Jiřího Císlera a Jiřího Adamíru. Dále hrají: Fr. Filipovský, Vl. Ráž, J. Abrhám další...
světová
Ukázky

15 případů Sherlocka Holmese

195 Kč
183 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 84 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>