Nejprodávanější tituly v roce 2018
osobní rozvoj

Kreativní management v praxi - 20%
Publikace určená všem vedoucím pracovníkům s přímými podřízenými poskytuje praktickou příručku pro jednání a komunikaci se svými lidmi v nejčastějších situacích.
osobní rozvoj
Ukázky

Kreativní management v praxi

144 Kč
115 Kč
Nenechte se šikanovat kolegou - 20%
V praktické a čtivé příručce české autorky se dozvíte, jak se bránit mobbingu, tedy systematickému, cílenému, opakovému a často i protiprávnímu zásahu do pracovního a soukromého života člověka ze strany kolegy či kolegů.
osobní rozvoj
Ukázky

Nenechte se šikanovat kolegou

135 Kč
108 Kč
Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
osobní rozvoj
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Grafologie pro personalisty a manažery - 20%
Chcete se rychleji orientovat v myšlení a chování svých profesních partnerů? Toužíte podpořit své sebepoznání, vlastní seberozvoj a zvýšit svou sociální inteligenci?
osobní rozvoj
Ukázky

Grafologie pro personalisty a manažery

186 Kč
149 Kč
Manažerská psychologie - 20%
Znalosti psychologie jsou často podceňovány. Mnozí ekonomové považují za nejdůležitější schopnosti analytické a finanční. Technici zase preferují technické nebo technologické aspekty a tímto přístupem vnímají i spolupracovníky.
osobní rozvoj
Ukázky

Manažerská psychologie

407 Kč
326 Kč
Řízení lidských zdrojů - 20%
Desáté, výrazně přepracované a zmodernizované vydání světového bestselleru představuje nejnovější trendy a postupy v oblasti řízení lidských zdrojů.
osobní rozvoj
Ukázky

Řízení lidských zdrojů

842 Kč
674 Kč
Vše o přijímacím pohovoru - 20%
(1x)
Proč si zvolit právě tuto knihu a ne nějakou jinou? Odlišnost této knížky spočívá mimo jiné v tom, že si nečiní nárok kohokoli doslova přes noc naučit umění získat skvělé zaměstnání bez usilovného snažení.
osobní rozvoj
Ukázky

Vše o přijímacím pohovoru

159 Kč
127 Kč
Zdravý muž - Psychické i fyzické mistrovství - 11%
Jedná se o ojedinělou publikací, shrnující nejnovější poznatky psychologů i praktických lékařů. Mladí muži se tak mohou detailně seznámit s tím, jak jejich organizmus vlastně pracuje a jak mohou co nejvíce napomoci jeho optimálnímu stavu.
osobní rozvoj

Zdravý muž - Psychické i fyzické mistrovství

134 Kč
119 Kč
Antikoncepce - 20%
Někteří lidé kritizují antikoncepci, protože věří, že škodí zdraví. Jiní proti ní brojí z důvodů morálních či ideových. Tak jako tak dezinformací je více než dost a vyznat se v džungli pravd, polopravd, lží a pověr je velkým uměním.
osobní rozvoj
Ukázky

Antikoncepce

149 Kč
119 Kč
Atraktivní životopis v angličtině - 20%
Vyžadují po vás podklady k výběrovému řízení v angličtině? Ucházíte se o práci v mezinárodní firmě nebo o studium či práci v zahraničí? Co je důležité pro úspěšný životopis a motivační dopis?
osobní rozvoj
Ukázky

Atraktivní životopis v angličtině

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 871 - 880 z 887 položek
<< < 1 .. 86 87 88 89 > >>