Nejprodávanější hudba v roce 2018
ostatní

We Got Love - live
Kapela Kelly Family přichází s deskou We got love natočenou živě ve Westfalenhalle v Dortmundu.
ostatní

We Got Love - live

494 Kč
Before The Dawn (Live)
Živý záznam z londýnského sálu Hammersmith Apollo, kde Kate Bush v roce 2014 odehrála dvaadvacet vyprodaných koncertů. Záznam jedinečných vystoupení, za která se Kate Bush dočkala ovací i ocenění při prestižních London Theatre Awards.
ostatní

Before The Dawn (Live)

476 Kč
Česká mše vánoční
CD obsahuje též náhledy (ve formátu PDF) partitury a klavírního výtahu nového vydání České mše vánoční Jakuba Jana Ryby vydané Nakladatelstvím Českého rozhlasu v roce 2014.
ostatní

Česká mše vánoční

224 Kč
Král vysílá své vojsko & Loď odplouvá (2CD)
Reedice obsahuje nejznámější a neslavnější album kapely Král vysílá své vojsko, zatímco album Loď odplouvá lze označit jako nejvyzrálejší, na jeho vzniku se podílel i Jaroslav Svoboda, Jana Modráčková a Robert Škarda z kapely Traband.
ostatní

Král vysílá své vojsko & Loď odplouvá (2CD)

269 Kč
Nahubu
Nahubu je unikátní album, na kterém nejsou použity žádné hudební nástroje. Jediným nástrojem je zde pouze Rumlův hlas nebo zpěvák sám. Dokázal vytvořit jedenáct hudebních nástrojů a samozřejmě „normální“ mužský a místy i ženský zpěv plus asi deset zvířecích zvuků. Jedná se o naprosto ojedinělé album, kde se prolíná jeho vlastní tvorba s originálně zaranžovanými českými i zahraničními písněmi.
ostatní

Nahubu

323 Kč
The Astonishing
Americká progmetalová kapela debutovala už v roce 1989. Kdysi předskakovala slavnějším kolegům, např. skupině Metallica, dnes ovšem patří ke komerčně nejúspěšnějším interpretům hard-rockové či metalové scény.
ostatní

The Astonishing

431 Kč
The Serenity Of Suffering
Metalisté z kalifornského Bakersfieldu patří k nejváženějším a zároveň nejpopulárnějším kapelám tvrdého rocku. Často jsou označováni za průkopníky nu-metalu, tedy stylu, jenž kombinuje metal s prvky jiných hudebních stylů, např. hip hopem, elektronikou, grunge, ale i folkem.
ostatní

The Serenity Of Suffering

386 Kč
Entwine / Proplétám
Jedna ze světově nejznámějších českých umělkyň, zpěvačka, houslistka a skladatelka Iva Bittová, natočila nové album Entwine/Proplétám. Nahrávalo se v akusticky mimořádném a duchovně inspirativním prostoru poutního kostela Sv. Jana Nepomuckého.
ostatní

Entwine / Proplétám

314 Kč
O lásce
Vlasta Grycová patří k nejvýznamnějším lidovým zpěvačkám na Moravě. V její kariéře má své místo nejen účinkování se slavným Hradišťanem Jaroslava Staňka, uherskobrodskou cimbálovou muzikou Olšava, ale i dlouholetá spolupráce s Brněnským rozhlasovým orchestrem lidových nástrojů.
ostatní

O lásce

269 Kč
Winna
Duu Tara Fuki se podařilo albem Winna připravit nevšední hudební zážitek. Winna je tichá a sametová jako noc a mocná a dravá jako jarní tok. Dvě ženy, dvě violoncella, dva hlasy. Výjimečně krásná hudba, silná a průzračná.
ostatní

Winna

269 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 100 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>