Nejprodávanější Kniha v roce 2018
poezie

Nevlastní
(7x)
Snad u žádného jiného autora české poezie se nesetkáme s něčím podobným: jedna postava procházela po více než dvacet let důsledně všemi Hruškovými knihami, zjevovala se na chvíli a zase mizela se svojí znepokojivou energií a osudem. Adam.....
poezie

Nevlastní

151 Kč
Dřív, než půjdem spát
(1x)
Je čas jít spát, ale našim malým se ještě nechce... jak neobvyklé. My rodiče to známe všichni. Pojďme tedy ještě poslední minuty společného dne strávit s knížkou pro nejmenší o tom, že i zvířátka už jdou spinkat.
poezie

Dřív, než půjdem spát

161 Kč
Nejznámější dětské písničky
Zpěvník plný not, akordů a textů pro všechny děti i dospělé, kteří si rádi zahrají a zazpívají známé písničky oblíbených autorů Z. Svěráka a J. Uhlíře.
poezie

Nejznámější dětské písničky

179 Kč
Dvojité dno
(5x)
Nová sbírka kultovního básníka. Básně a zápisky veršem převážně z roku 2009 a první poloviny roku 2010.
poezie

Dvojité dno

198 Kč
Dílo 4
(1x)
Dvě básnické skladby jednoho z největších českých básníků.
poezie

Dílo 4

180 Kč
Hlas tebou stvořený
(1x)
Básně Manuela Altolaguirre, Pedro Salinase a Gerardo Diega.
poezie

Hlas tebou stvořený

178 Kč
Totemy míst
Martin Šindelář přichází po šestí letech s novou sbírkou básní, ve které opět najdete několik ilustrací od známého výtvarníka Lukáše "Musy" Musila. V knize je na padesát básní rozdělených do tří částí.
poezie

Totemy míst

141 Kč
Vychechtávky

Úvodní část sbírky obsahuje výběr z básní z let 1965 - 1981 , tedy básní, které jsou známé m.j z vystoupení dvojice "Vodňanský + Skoumal. Převážná část je pak sestavena z básní a glos z tvorby nové, z let 2006 - 2016.

poezie

Vychechtávky

224 Kč
Zevnitř
70. svazek Edice současné české poezie přináší sbírku básní Pavla Novotného „Zevnitř“. Novotného poezie zde zřetelně navazuje na experimentální tendence, které se významně prosazovaly v padesátých a šedesátých letech 20. století.
poezie

Zevnitř

108 Kč
Magorův noční zpěv
Sbírka z pozůstalosti duchovního vůdce českého undergroundu, bývalého manažera Plastic People, básníka a kulturního teoretika. K vydání připravil, ediční poznámku a medailon autora napsal Martin Machovec.
poezie

Magorův noční zpěv

224 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 812 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 82 > >>