Nejprodávanější tituly v roce 2018
umění

Olgoj Chorchoj: Logic of Emotion
Designéři a architekti Michal Froněk a Jan Němeček založili společné studio – nazvané Olgoj Chorchoj – v roce 1990. Od roku 2000 jsou vedoucími Ateliéru produktového designu na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze.
umění

Olgoj Chorchoj: Logic of Emotion

891 Kč
Osobnosti stavitelství
Kniha obsahující pětapadesát životních příběhů osobností českého stavitelství se snaží ukázat, kdo jsou hlavní historičtí strůjci podoby tohoto odvětví v současnosti, dobu, v níž žili a situace, se kterými se museli vyrovnávat.
umění

Osobnosti stavitelství

522 Kč
Pas do Hollywoodu
John Huston, Billy Wilder, Joseph Mankiewicz, Roman Polanski, Miloš Forman a Wim Wenders v rozhovorech. Pas do Hollywoodu přináší obraz šestice režisérů, kteří stoprocentně komerčně uspěli a zároveň se stali ikonami filmového umění.
umění

Pas do Hollywoodu

297 Kč
Pavel Baňka Reflexe
Fotograf Pavel Baňka zaujímá v dějinách české fotografie místo někde v linii Josefa Sudka, na jehož práce v raném období odkazoval, Františka Drtikola, s nímž ho sbližuje podobná estetika portrétů a aktů.
umění

Pavel Baňka Reflexe

495 Kč
Robert Vano: Memories
Kniha fotografických vzpomínek Roberta Vana je sestavena z více než sto devadesáti snímků, pocházejících z archivu fotografa. Kromě černobílých fotografií tu umělec poprvé zveřejňuje také barevné snímky.
umění

Robert Vano: Memories

1 341 Kč
Rok v Albeřicích očima Daniela Rybky
Publikace je určena milovníkům krkonošské přírody. Kouzlo fotografií spočívá v komplexní posloupnosti dvanácti po sobě jdoucích měsíců v submontánním pásmu nejvýchodnějších Krkonoš nafocených v průběhu několika let.
umění

Rok v Albeřicích očima Daniela Rybky

314 Kč
Skoroučebnice
Publikace Skoroučebnice je dokumentem o 25 letech existence Intermediální školy prof. Milana Knížáka na Akademii výtvarných umění v Praze se zaměřením na její výukový proces.
umění

Skoroučebnice

629 Kč
Slepí málokdy
Kniha Slepí málokdy spojuje v harmonický celek dvě protilehlé sféry: text, působící jako nástroj verbálního vyjadřování skutečnosti, a fotografii coby médium neverbální povahy, která skutečnost zachycuje.
umění
Ukázky

Slepí málokdy

342 Kč
Strom - The Three - L´Arbre
Výtvarná kniha režisérky a výtvarnice Lucie Sunkové Strom vychází ze stejnojmenného animovaného filmu. Působivá animace malovaná pomocí olejových barev na skle je unikátní, velmi pracná a celý proces natáčení je pomíjivý.
umění
Ukázky

Strom - The Three - L´Arbre

359 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>