Nejprodávanější e-knihy v roce 2018

Žluté oči vedou domů
(3x)
Kniha zkoumá, nakolik je v dnešním světě, kde se tak snadno těká ze země do země, důležité mít domov a někoho, kdo dokáže člověku naslouchat.
Ukázky

Žluté oči vedou domů

118 Kč
Tajemství abatyše z Assisi - 30%
(3x)
Další kniha z oblíbené série románů z doby vlády Přemysla Otakar II. Oldřich z Chlumu je pověřen úkolem doprovázet královu tetu abatyši Anežku na pouti do Compostely. Ještě než překročí hranice království, dojde k první vraždě.
Ukázky

Tajemství abatyše z Assisi

199 Kč
139 Kč
Zloději ostatků - 30%
(2x)
Čtvrtý díl trilogie o mladém zemanovi, skvělém trubadúrovi a příležitostném obchodníkovi s ostatky Martinovi ze Stvolna se odehrává záhy po návratu z římské jízdy císaře Karla IV. domů.
Ukázky

Zloději ostatků

249 Kč
174 Kč
Jak si lidé hrají?
(4x)

Další kniha známého neurologa a vědeckého esejisty Mudr. Františka Koukolíka.

Ukázky

Jak si lidé hrají?

99 Kč
Jak zachránit manželství
Snad každý z nás někdy ve vztahu zažil krizový okamžik. Mnozí z nás by mohli vyprávět o nevěře, žárlivosti či o životě s problematickým partnerem.
Ukázky

Jak zachránit manželství

229 Kč
Plavání
Druhé, přepracované vydání úspěšné knihy přináší všem kondičním i výkonnostním plavcům, učitelům a trenérům mládeže moderní pohled na výuku plavání. Kniha představuje plavání jako jednu z nejoblíbenějších pohybových aktivit pro každého bez rozdílu věku.
Ukázky

Plavání

127 Kč
Stěhování národů
(1x)
Historická práce sleduje dramatické období evropských dějin na rozhraní starověku a novověku.
Ukázky

Stěhování národů

198 Kč
99 způsobů, jak zhubnout
(1x)
V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při hubnutí a udržení přiměřené váhy. Informace vycházejí z prověřených principů ájurvédské celostní medicíny a nových vědeckých poznatků.
Ukázky

99 způsobů, jak zhubnout

79 Kč
Hry v mateřské škole v teorii a praxi
(1x)
"Jak můžeme dítě podnítit k hledání vlastních cest, k odhadování svých schopností, k výběru inspirujících stimulů a k jejich tvořivému zpracování? Jak je vést k samostatnému rozhodování a postupnému uvědomování si odpovědnosti za své rozhodnutí?
Ukázky

Hry v mateřské škole v teorii a praxi

254 Kč
Kůže - zpracování a výrobky
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>