Nejprodávanější e-knihy v roce 2018

Učte se anglicky s vtipem 1. - 20%
(2x)
Proč se učit anglicky? Protože jinak jste v dnešním globalizovaném světě mrtví! Proč se učit anglicky s vtipy? Protože vtip je krátký, jednoduchý a má pointu: snadno si jej zapamatujete.
Ukázky

Učte se anglicky s vtipem 1.

69 Kč
55 Kč
Umění mrdati - 20%
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
40 Kč
Útěk do pekel
(9x)
Jedná se o hochštaplera, hrdinu, bezzásadového člověka, či osobnost odmítající klečet na kolenou? 15. březen 1939, první den okupace, zastihne tohoto inteligentního člověka, bavícího se boxováním a živícího se hraním karet, u jeho milenky Katy. Román.
Ukázky

Útěk do pekel

199 Kč
Michaela - 20%
(10x)
Klášter plný krásných jeptišek, kde jedné větrné noci zabuší na vrata hledaný zločinec… Nové vydání novely, pod kterou se autor Miloš Urban váhal před lety podepsat, a proto ji vydal pod pseudonymem Max Unterwasser.
Ukázky

Michaela

98 Kč
78 Kč
Pravěk českých zemí v evropském kontextu - 20%
(3x)
Na rozdíl od dřívějších knížek o pravěku českých zemí se autor soustřeďuje na vztahy našeho pravěku k jiným částem Evropy a Středomoří, pokouší se je osvětlit v širším kontextu.
Ukázky

Pravěk českých zemí v evropském kontextu

89 Kč
71 Kč
Žluté oči vedou domů - 20%
(3x)
Kniha zkoumá, nakolik je v dnešním světě, kde se tak snadno těká ze země do země, důležité mít domov a někoho, kdo dokáže člověku naslouchat.
Ukázky

Žluté oči vedou domů

118 Kč
94 Kč
Tajemství abatyše z Assisi
(3x)
Další kniha z oblíbené série románů z doby vlády Přemysla Otakar II. Oldřich z Chlumu je pověřen úkolem doprovázet královu tetu abatyši Anežku na pouti do Compostely. Ještě než překročí hranice království, dojde k první vraždě.
Ukázky

Tajemství abatyše z Assisi

199 Kč
Zloději ostatků
(2x)
Čtvrtý díl trilogie o mladém zemanovi, skvělém trubadúrovi a příležitostném obchodníkovi s ostatky Martinovi ze Stvolna se odehrává záhy po návratu z římské jízdy císaře Karla IV. domů.
Ukázky

Zloději ostatků

249 Kč
Jak si lidé hrají? - 20%
(4x)

Další kniha známého neurologa a vědeckého esejisty Mudr. Františka Koukolíka.

Ukázky

Jak si lidé hrají?

99 Kč
79 Kč
Jak zachránit manželství - 20%
Snad každý z nás někdy ve vztahu zažil krizový okamžik. Mnozí z nás by mohli vyprávět o nevěře, žárlivosti či o životě s problematickým partnerem.
Ukázky

Jak zachránit manželství

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>