Nejprodávanější e-knihy v roce 2018

Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
Nevyhlášená válka
(3x)
Bývalo zvykem války vyhlašovat. Tato kniha ale pojednává o válce nevyhlášené. Došlo k ní bezprostředně po "řádně vyhlášené" první světové válce.
Ukázky

Nevyhlášená válka

149 Kč
Praga Piccola
(9x)
Historie jedné rodiny, jednoho města a jedné továrny z doby konce Rakouska-Uherska a ve slavném dvacetiletí Československé republiky tak, jak ji ve svých zápiscích zachytil libeňský rodák ing. Bertold Neuman a do románové podoby převedl Miloš Urban.
Ukázky

Praga Piccola

198 Kč
Temná stezka
(10x)
Po svém posledním případu hledá Rebecka Martinssonová jen těžko cestu zpět k normálnímu životu. Třetí díl detektivní série.
Ukázky

Temná stezka

229 Kč
Učte se anglicky s vtipem 1.
(2x)
Proč se učit anglicky? Protože jinak jste v dnešním globalizovaném světě mrtví! Proč se učit anglicky s vtipy? Protože vtip je krátký, jednoduchý a má pointu: snadno si jej zapamatujete.
Ukázky

Učte se anglicky s vtipem 1.

69 Kč
Umění mrdati
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
Útěk do pekel
(9x)
Jedná se o hochštaplera, hrdinu, bezzásadového člověka, či osobnost odmítající klečet na kolenou? 15. březen 1939, první den okupace, zastihne tohoto inteligentního člověka, bavícího se boxováním a živícího se hraním karet, u jeho milenky Katy. Román.
Ukázky

Útěk do pekel

199 Kč
Michaela
(10x)
Klášter plný krásných jeptišek, kde jedné větrné noci zabuší na vrata hledaný zločinec… Nové vydání novely, pod kterou se autor Miloš Urban váhal před lety podepsat, a proto ji vydal pod pseudonymem Max Unterwasser.
Ukázky

Michaela

98 Kč
Pravěk českých zemí v evropském kontextu
(3x)
Na rozdíl od dřívějších knížek o pravěku českých zemí se autor soustřeďuje na vztahy našeho pravěku k jiným částem Evropy a Středomoří, pokouší se je osvětlit v širším kontextu.
Ukázky

Pravěk českých zemí v evropském kontextu

89 Kč
Žluté oči vedou domů
(3x)
Kniha zkoumá, nakolik je v dnešním světě, kde se tak snadno těká ze země do země, důležité mít domov a někoho, kdo dokáže člověku naslouchat.
Ukázky

Žluté oči vedou domů

118 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>