Nejprodávanější tituly v roce 2018
naučné

Hledej barvy! - Bublinky - 11%
Kohout spustí kokrhání ráno, raníčko, jen co začne vycházet sluníčko. Umíš si vybrat správnou barvu ze dvou a doplnit samolepky do obrázku? Velryba přátelská je přeci, to ví všichni – i mořští šneci.
naučné

Hledej barvy! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
naučné

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Poprvé u Ježíšova stolu - 11%

Dárková kniha k prvnímu svatému přijímání. Stručně a přehledně shrnuje mešní liturgii a svátost smíření. Je doplněna malými katechezemi a svědectvími ze života svatých (Tarsicius, Terezička...) Dále obsahuje základní modlitby a další texty.

naučné

Poprvé u Ježíšova stolu

149 Kč
132 Kč
Setkání s pastýři - 11%
První díl ze série příběhů pro děti ve věku 6–9 let. V celkem 6 dílech budou tři děti žijící v současnosti zažívat velká dobrodružství pokaždé, když se dostanou do Ježíšovy doby.
naučné

Setkání s pastýři

89 Kč
79 Kč
Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky - 11%
V této přehledné příručce najdete prakticky uspořádaný přehled české gramatiky. Obsahuje vše od abecedy, vyjmenovaných slov, informací o dělení hlásek, psaní i/y, velkých písmen i písmene ě, psaní ú/ů a i/í, ale i vše o podstatných jménech.
naučné

Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky

53 Kč
47 Kč
Šaty pro Ines - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
naučné
Ukázky

Šaty pro Ines

224 Kč
199 Kč
Dětská Bible - čti a poznávej - 11%
Srozumitelně převyprávěné základní biblické příběhy. Jsou bohatě ilustrovány a navíc doplněny o spoustu vysvětlujících informací. Kniha je určena těm dětem, které se chtějí dozvědět více o prostředí a souvislostech, v nichž se udály biblické příběhy.
naučné

Dětská Bible - čti a poznávej

538 Kč
478 Kč
Mami, tati, chci být rybářem - 11%
Kniha je určena všem dětem, které touží stát se rybářem. Naleznou zde základní pravidla rybaření, základní vybavení, způsoby lovu, ilustrovaný seznam druhů ryb, mnoho fotografií vod a úlovků a také tři povídky.
naučné

Mami, tati, chci být rybářem

179 Kč
159 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 11%
(1x)
Dárkové vydání spisu Jana Amose Komenského v pevné vazbě, s luxusním přebalovým papírem a reliéfní ražbou na titulu, která by neměla chybět v žádné škole ani v rodinné knihovně.
naučné
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

494 Kč
439 Kč
David a Goliáš - 11%
Dobrodružný příběh o tom, jak malý David přechytračil a porazil obra Goliáše.
naučné

David a Goliáš

115 Kč
102 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 128 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 13 > >>