Nejprodávanější Kniha v roce 2018
relaxace a cvičení

Tradiční čínská léčebná masáž - 11%
Čínská forma manuální masáže je nenásilnou, celostní metodou. Tato praktická učebnice nabízí komplexní přístup k teorii i praxi terapeutické masáže Tchuej-na.
relaxace a cvičení

Tradiční čínská léčebná masáž

403 Kč
358 Kč
Cvičíme taj-či s dětmi - 11%
Kniha představuje soubor cviků a pohybových her, které se opírají o inspiraci tradičním čínským cvičením taj-či. Po metodickém úvodu jsou zařazeny cviky vhodné pro rozcvičku a pro různé specifické situace – potřebujeme aktivizovat, uvolnit, protáhnout se.
relaxace a cvičení

Cvičíme taj-či s dětmi

179 Kč
159 Kč
Meditace + CD Flétna pro meditaci - 11%
Již šesté vydání praktické a jasně srozumitelné knihy pro začátečníky i pokročilé, nyní doplněné o CD Flétna pro meditaci. Obsahuje řadu koncentračních a meditačních cvičení a dále odpovědi na mnoho otázek o meditaci.
relaxace a cvičení

Meditace + CD Flétna pro meditaci

341 Kč
303 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 14%
(1x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
relaxace a cvičení

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

241 Kč
207 Kč
Technika masáže v rehabilitaci - 14%
Klasická masáž patří k nejstarším léčebným prostředkům a je pevnou součástí moderní fyzioterapie. V knize najdete všechny potřebné informace. Dvojbarevná učebnice je doplněná 208 obrázky, mnoha přehlednými tabulkami a slovníčkem.
relaxace a cvičení

Technika masáže v rehabilitaci

492 Kč
423 Kč
Kraniosakrální terapie - 11%
Kraniosakrální terapie je jemnou a zároveň účinnou metodou při problémech se zády, migrénách, při poruchách spánku a při mnoha dalších potížích.
relaxace a cvičení

Kraniosakrální terapie

430 Kč
382 Kč
Masážní techniky - 11%
(1x)
Masáž se vždy těšila značnému zájmu a v současné době její obliba stále stoupá. Je jednou z účinných metod, jak nepříjemné pocity provázející nejrůznější poruchy odstranit, či zmírnit. Tato kniha vám umožní se seznámit se všemi známými západními a vý
relaxace a cvičení

Masážní techniky

448 Kč
398 Kč
Pět Tibeťanů v praxi - 11%
Pět cviků je víc než jen tělesné cvičení. Harmonuzují a oživují tělo i ducha. Pokud jednou pochopíte podstatu tohoto cvičení, stanou se pro vás něčím víc, než jen fitness. Při vytrvalém provádění se ve vás rozhostí pokoj, po kterém jste možná už dlou
relaxace a cvičení

Pět Tibeťanů v praxi

268 Kč
238 Kč
Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha - 11%
Jedná se o vůbec první knihu publikovanou na Západě, která seriózně pojednává o vzájemné vazbě mezi oběma prastarými indickými vědami, jež se staly východiskem pro celou řadu dnešních alternativních přístupů ke zdraví a duchovnímu vývoji.
relaxace a cvičení

Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha

322 Kč
286 Kč
Flossing - 11%
Flossing, česky natažení, je technika, při které se terapeutického cíle dosahuje kompresí vyvolanou ovíjením postižených míst pružnými gumovými páskami.
relaxace a cvičení

Flossing

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 107 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>