Nejprodávanější tituly - leden 2019
ekonomie

Marketingové řízení a plánování pro malé a střední firmy - 20%
Kniha je praktickým rádcem a průvodcem na cestě vaší firmy k úspěchu. Dozvíte se, jak může firma pomocí marketingového řízení a plánování zvýšit svůj obrat i zisk, upevnit svou pozici ve vysoce konkurenčním prostředí nebo si udržet zákazníky.
ekonomie
Ukázky

Marketingové řízení a plánování pro malé a střední firmy

319 Kč
255 Kč
Řízení výroby a nákupu - 20%
V knize zkušených odborníků se dozvíte, že pro odstranění manažerských problémů, zvýšení efektivnosti firmy a zajištění konkurenceschopnosti je nezbytné propojení řízení výroby, nákupu a marketingu a přijetí marketingové koncepce podnikání.
ekonomie
Ukázky

Řízení výroby a nákupu

492 Kč
394 Kč
Firemní strategie pro praxi - 20%
Ať už jste manažer nebo majitel malé či střední firmy, nahraďte konečně pouhý dlouhodobý plán své firmy skutečnou podnikatelskou strategií, která vám pomůže úspěšně a dlouhodobě působit na trhu a zvítězit nad konkurencí.
ekonomie
Ukázky

Firemní strategie pro praxi

246 Kč
197 Kč
Platební styk - 20%
Kniha je úvodem do problematiky platebního styku. Podává stručný přehled o soudobém platebním styku a jeho realizaci. S touto problematikou se můžete seznámit v rozsáhlejších knihách o bankovnictví.
ekonomie
Ukázky

Platební styk

191 Kč
153 Kč
Event marketing - 20%
Jak přitáhnout a dlouhodobě získat zákazníky pro svoji firmu a značku pomocí působivých zážitků v podobě vzrušujících dobrodružství, napínavých sportovních utkání a dalších eventů?
ekonomie
Ukázky

Event marketing

314 Kč
251 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 96 položek
<< < 1 .. 8 9 10