Nejprodávanější tituly - leden 2019
humor

Proč to Steve nestih - 11%
Soubor ilustrovaných "výjimečných výmluv pro opětovné opozdilce". Sto a jedna neuvěřitelná událost, jež Stevovi zabránila dorazit včas do práce, vytáčky, které čtenáře pobaví a možná i inspirují.
humor

Proč to Steve nestih

143 Kč
127 Kč
Strana štěstí
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
humor
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
Z Aeskulapovy první kapsy - 20%
Knížka je prvním dílem čtyřdílného souboru medicínských historek, který představuje jakousi antologii těch nejzdařilejších humorných příběhů, jež autor - lékař sbírá přes 30 let.
humor
Ukázky

Z Aeskulapovy první kapsy

140 Kč
112 Kč
Beatles přistanou v Praze dnes večer - 11%
Povídkový triptych Leoše Šeda je nevídaný především svým tématem - jde o rockové prózy. První se odehrává v totalitní minulosti, v době největší slávy Beatles, poslední ve třicátých letech 21. století, kdy rocková éra koncertem Rolling Stones vyhasíná.
humor

Beatles přistanou v Praze dnes večer

216 Kč
192 Kč
Povídky - 20%
(1x)
Svěrákovy inteligentní texty s příznačným humorem, touhou a erotikou našly své nejlepší interprety.
humor
Ukázky

Povídky

139 Kč
111 Kč
Jak na prevíta. Rady pro tatínky - 11%
Tahle šikovná knížečka plná stručných a neobvyklých tipů vám se vším poradí, počínaje tím, jak se zavděčit své partnerce, až po to, jak si vytvořit pouto s dítětem.
humor

Jak na prevíta. Rady pro tatínky

143 Kč
127 Kč
Nadělat prachy - 11%
Další z knih známého autora Terryho Pratchetta. Kdo by si nepřál být tím mužem, který vede ankh-morporskou mincovnu a banku? Je to kšeft na celý život. Ale jak Vlahoš von Rosret velmi rychle zjistí, život nemusí být vždycky dlouhý ...
humor

Nadělat prachy

266 Kč
236 Kč
Umírat se má na lačno - 11%
(7x)
Úsměvný autobiografický román. Skutečné prožitky nás provedou bez hořkosti 40 – 80 lety minulého století v Československu. Kulisy příběhu bezpečně poznají pamětníci a ti ostatní porovnají knihu se svými představami o nedávné minulosti.
humor

Umírat se má na lačno

206 Kč
183 Kč
Ostroočko - 11%
Vonnegutův nejčernější román pojednává o člověku, který v dětství nešťastnou náhodou zastřelil těhotnou ženu a v pozdějším životě se k této tragické události - a fatálnímu provinění - musel chtě nechtě neustále vracet.
humor

Ostroočko

178 Kč
158 Kč
Putování mořského koně - 11%
Nové vydání novely jednoho z nejznámějších současných českých prozaiků, která líčí trampoty "muže v domácnosti", jenž je okolnostmi donucen starat se o svého malého synka.
humor

Putování mořského koně

197 Kč
175 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 135 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>