Nejprodávanější tituly - leden 2019
humor

Umírat se má na lačno
(7x)
Úsměvný autobiografický román. Skutečné prožitky nás provedou bez hořkosti 40 – 80 lety minulého století v Československu. Kulisy příběhu bezpečně poznají pamětníci a ti ostatní porovnají knihu se svými představami o nedávné minulosti.
humor

Umírat se má na lačno

206 Kč
Ostroočko
Vonnegutův nejčernější román pojednává o člověku, který v dětství nešťastnou náhodou zastřelil těhotnou ženu a v pozdějším životě se k této tragické události - a fatálnímu provinění - musel chtě nechtě neustále vracet.
humor

Ostroočko

178 Kč
Putování mořského koně
Nové vydání novely jednoho z nejznámějších současných českých prozaiků, která líčí trampoty "muže v domácnosti", jenž je okolnostmi donucen starat se o svého malého synka.
humor

Putování mořského koně

197 Kč
Zimoděj
(1x)
Další kniha z kultovní fantasy série Úžasná Zeměplocha. V devíti Tonička Bolavá porazila krutou Královnu víl. V jedenácti bojovala se starodávným zlem kradoucím těla. Ve třinácti Tonička musí čelit nové výzvě: chlapci.
humor
Ukázky

Zimoděj

119 Kč
Cesta do hlubin kantorovy duše
Miloš Hoznauer bývá označován za živoucí legendu pražských češtinářů. Tato kniha je nejen sledem nejrůznějších školních historek, včetně autorových vlastních trapasů, ale i humorně podaným obrazem našeho školství v posledním půlstoletí.
humor
Ukázky

Cesta do hlubin kantorovy duše

139 Kč
Svobodnej národ
(1x)
Další příběh ze Zeměplochy - nejoblíbenější série žánru fantasy. Devítiletá Tonička Bolníčková si myslí, že její babička byla čarodějkou, ale babička je mrtvá a když se teď začnou dít podivné věci, musí si Tonička poradit sama ...
humor

Svobodnej národ

223 Kč
Kobalty
(2x)
Kniha přináší svérázný humor a přímo neuvěřitelnou imaginaci prostupující všechny roviny textu.
humor

Kobalty

331 Kč
Murphy cestuje
(2x)
Základní Murphyho zákon je v hromadné dopravě za pomoci jízdních řádů, tarifů a speciálních předpisů dováděn k naprosté dokonalosti.
humor

Murphy cestuje

116 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 138 položek
<< < 1 .. 12 13 14