Nejprodávanější Kniha - leden 2019
vojenství (military)

Říše letního měsíce - 11%
(1x)
Komančové byli nejmocnějším indiánským kmenem v amerických dějinách. Proslavili se nedostižným jezdeckým i válečným uměním a legendární bojovností, dokázali zarazit rozpínání španělského impéria z Mexika i francouzských kolonistů z Louisiany.
vojenství (military)

Říše letního měsíce

358 Kč
318 Kč
Bitva o Prahu v roce 1648
(1x)
V době, kdy už ve vestfálských městech několik let jednali diplomaté válčících států o míru, vpadl do špatně chráněného Českého království švédský generál Hans Christoph Königsmarck a v létě 1648 směle zaútočil přímo na jeho srdce, Prahu.
vojenství (military)

Bitva o Prahu v roce 1648

108 Kč
Vzduch je naše moře - 24%
(2x)
Publikace si dává za cíl zmapovat komiksovou formou osudy lidí, kteří se zasloužili o rozvoj našeho letectví. Osudy jednotlivých aktérů jsou vždy doplněny historickým úvodem do děje.
vojenství (military)
Ukázky

Vzduch je naše moře

638 Kč
488 Kč
C.K. Pionýrské vojsko - 2. část
Čtenář se ve svazcích této řady seznámí s vojenskou historií z poněkud jiné strany. Dozví se něco o zákulisí bojů v popisech činnosti části technického vojska staré c. k. armády zvané pionýři, a také o jejich vzniku, organizaci a vybavení.
vojenství (military)

C.K. Pionýrské vojsko - 2. část

199 Kč
Nevyhlášená válka - 11%
Boj o Slovensko označují historikové právem za válku. Nebyla sice vyhlášená, ale padly v ní stovky vojáků a mnoho tisíc jich bylo raněno i pohřešováno.
vojenství (military)

Nevyhlášená válka

251 Kč
223 Kč
Krajní zodpovědnost - 11%
(1x)
Speciální bojová jednotka SEAL, které veleli Jocko Willink a Leif Babin, byla vyslaná do nejnebezpečnější bojové zóny v Iráku, aby tam splnila zdánlivě nesplnitelný úkol: poskytla pomoc americkým ozbrojeným silám a spolu s nimi nastolila bezpečnost v
vojenství (military)

Krajní zodpovědnost

359 Kč
319 Kč
Špion, který přišel pozdě - 11%
(3x)
Kniha zachycuje zcela novou a zatím neznámou část ve vztazích mezi Československem a Norskem v období po druhé světové válce.
vojenství (military)

Špion, který přišel pozdě

312 Kč
278 Kč
Zum Befehl, pane lajtnant... - 50%
(1x)
Kompozice z pamětí, deníků a korespondence českých vojáků v první světové válce, volně navazující na knihu Přišel befel od císaře pána, tentokrát nesleduje pouti jednotlivých účastníků válečného dění, nýbrž líčí konkrétní oblasti života na frontě.
vojenství (military)

Zum Befehl, pane lajtnant...

398 Kč
198 Kč
Varšavská smlouva 1969–1985 - 11%
Kniha analyzuje vnitřní dění v politických i vojenských strukturách uvedené organizace a zasazuje je do kontextu vývoje studené války a událostí v sovětské zájmové sféře v Evropě.
vojenství (military)

Varšavská smlouva 1969–1985

198 Kč
176 Kč
Velké kriminální případy - 11%
Autoři, historici Jiří Plachý a Ivo Pejčoch, zmapovali období českých, respektive československých dějin a pro každý rok této éry vybrali do své nové knihy kriminální případ, který se v té době těšil největší pozornosti celé společnosti.
vojenství (military)

Velké kriminální případy

239 Kč
212 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 38 položek
1 2 3 4 > >>