Nejprodávanější e-knihy - leden 2019
věda a technika

Autoškola 2019 - 20%
Nové vydání učebnice autoškoly obsahuje vše, co nezbytně potřebujete k získání řidičského oprávnění skupiny B.
věda a technika
Ukázky

Autoškola 2019

144 Kč
115 Kč
Tepelné mosty - 20%
Stavebnictví se v současné době stále více ubírá směrem k co největším úsporám energií a tím i k výstavbě nízkoenergetických a pasivních domů. S tím úzce souvisí i problematika tepelných mostů, která je obsahem této publikace.
věda a technika
Ukázky

Tepelné mosty

280 Kč
224 Kč
Jawa Californian - 20%
Publikace pojednává o krátkém úseku motocyklové výroby firmy Jawa, ve kterém dosáhla svým modelem Californian úspěchu na světových trzích. Druhé vydání je rozšířeno o tři kapitoly, přináší nové detaily a novou fotografickou dokumentaci.
věda a technika
Ukázky

Jawa Californian

382 Kč
306 Kč
Stavba pece na pizzu a chleba - 20%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V praktické příručce najdete návod na stavbu venkovní pece na chleba a pece na pizzu v interiéru.
věda a technika
Ukázky

Stavba pece na pizzu a chleba

149 Kč
119 Kč
Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
věda a technika
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
věda a technika
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Ploché střechy - 20%
Ploché střechy byly dlouho v podvědomí laické i odborné veřejnosti vnímány jako střechy problémové. Dnes jsou spolehlivé nejen proto, že jsou na jejich provedení nabízeny kvalitní výrobky, ale i proto, že projektanti mají stále více informací.
věda a technika
Ukázky

Ploché střechy

339 Kč
271 Kč
Odvlhčování staveb - 20%
Kniha určená pro projektanty, architekty, stavební techniky i studenty středních a vysokých škol navazuje na úspěšnou první publikaci a je doplněna a aktualizována o nové informace.
věda a technika
Ukázky

Odvlhčování staveb

339 Kč
271 Kč