Nejprodávanější tituly - leden 2019
psi

Moudrost starých psů
(1x)
Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit.
psi

Moudrost starých psů

359 Kč
Trénink je rozhovor
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
psi

Trénink je rozhovor

359 Kč
Pozitivní metody výchovy psa
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
psi

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
Barf -  Krmení psa přirozenou stravou
V této knize se vám pokusím jednoduchou formou představit staro-nový způsob krmení psů.
psi

Barf - Krmení psa přirozenou stravou

314 Kč
Tellington TTouch pro psy
Tato metoda přináší do vztahu mezi člověkem a psem důvěru, podporuje vzájemnou spolupráci a má příznivý vliv na zdraví a mentální schopnosti psa.
psi

Tellington TTouch pro psy

269 Kč
Výchova psa
Trocha poslušnosti není na škodu. Chtěli byste, aby váš pes s vámi rád spolupracoval a spolehlivě poslouchal vaše povely – a to nejen tehdy, když na to zrovna má chuť, nebo když ví, že za to dostane nějakou odměnu?
psi

Výchova psa

143 Kč
Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy
Pro psa není nic horšího než nuda. A právě jako nástroj proti nudě vznikl Hersenwerk - hlavolamy a mentální cvičení, která může používat každý, kdykoli, kdekoli a s minimálními náklady.
psi

Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy

233 Kč
Masáže psů
Kniha, která obsahuje více než dvě stovky ilustrací a fotografií, je zdrojem vynikajících informací o psím organismu i návodem k řešení specifických zdravotních problémů vašeho psa.
psi

Masáže psů

305 Kč
Rambo na vodítku
Srozumitelně vyložené důvody, v čem spočívá mechanismus agresivního chování, jaké jsou jeho projevy a nabídka konkrétních návodů, jak a co trénovat, aby si pes a jeho majitel společné vycházky konečně užívali v pohodě.
psi
Ukázky

Rambo na vodítku

186 Kč
Německý ovčák
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
psi

Německý ovčák

116 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>