Nejprodávanější tituly - leden 2019
rock

Bohemian Rhapsody
Legendární britská kapela Queen s již zesnulým frontmanem Freddiem Mercurym vydává soundtrack k filmu Bohemian Rhapsody, zde na 2 LP. Film oslavuje kapelu, její hudbu a výjimečného frontmana.
rock

Bohemian Rhapsody

1 061 Kč
Má hra 1969-2018
Mimořádná vzpomínka na mimořádného muzikanta.
rock

Má hra 1969-2018

584 Kč
Delta
Anglická folkrocková kapela Mumford & Sons vydává singl Guiding Light, jehož prostřednictvím rovněž oznamuje vydání čtvrtého alba Delta. Deska byla nahrávána v londýnských The Church Studios a produkce se ujal renomovaný Paul Epworth.
rock

Delta

287 Kč
One More Light
Pro Linkin Park je tato deska krokem do neznáma. Kapela, jejíž tvorba byla vždy spojována s rockem, vystoupila ze své komfortní zóny, zariskovala a natočila klasickou popovou nahrávku.
rock

One More Light

386 Kč
Emotikon
Album EMOTIKON se oproti předchozímu albu, lehce odkloněnému k popu, vrací k rockové podstatě skupiny.  Všechny zvuky jsou nahrané na živo, na albu nejsou prakticky žádné samply. Zvláštní pozornost skupina věnovala svým typickým vícehlasným vokálům a prostor dostal i pro kapelu tradiční zvuk saxofonu. 
rock

Emotikon

296 Kč
Neměj strach / Něžná noc
Pop-rocková formace Něžná noc se narodila z partnerství zpěvačky Blanky Šrůmové, dlouholeté frontwomanky Tiché dohody, a rockového písničkáře Jana Sahary Hedla, někdejšího spoluzakladatele skupiny Precedens ...
rock

Neměj strach / Něžná noc

270 Kč
Miláček slunce
Květy natočili hodně materiálu v několika studiích, aby nakonec se zvukařem Ondřejem Ježkem vybrali a dokončili 12 skladeb. Skupina experimentovala se zvuky všech nástrojů, ale zároveň se snažila, aby ve skladbách nezůstalo nic navíc.
rock

Miláček slunce

359 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
rock

Noční hlídka

224 Kč
Těžko říct
Těžko říct je velmi zajímavý hudební projekt, který vybízí k různým výkladům a velmi pravděpodobně nenechá nikoho, kdo si album pozorně poslechne, na pochybách, že jde o vyzrálé dílo vskutku osobité kapely.
rock

Těžko říct

224 Kč
Dick O´Brass
Našlápnutá, tepající a přitom melodická hudba spojuje prvky pořádného rocku a keltské hudby.
rock

Dick O´Brass

224 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>