Nejprodávanější tituly - leden 2019
umění

Kroniky I.
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
umění
Ukázky

Kroniky I.

268 Kč
Praha za císaře pána
Kniha je nejen cenným svědectvím o proměně našeho hlavního města, ale také návodem, jak číst fotografie takovým způsobem, abychom slyšeli poutavé příběhy, jež nám vyprávějí.
umění

Praha za císaře pána

449 Kč
Jak rozumět populární kultuře
Českým překladem chceme nabídnout knihu, která již zřejmě zůstane klíčovým dílem, jež otevřelo cestu populární a masové kultuře z nočních stolečků na studentských kolejích do univerzitních učeben a pracoven.
umění
Ukázky

Jak rozumět populární kultuře

288 Kč
Film a dějiny 7. - Propaganda
Kolektivní monografie Film a dějiny 7 se zabývá vztahem propagandy a filmu/televize (1918–1989).
umění

Film a dějiny 7. - Propaganda

359 Kč
Posedlost
Posedlost - vášně a extrémy v umění 20. století. Na pozadí „portrétů“ pěti uměleckých solitérů, v českém prostředí neznámých či málo reflektovaných, nabízí kniha překvapivý pohled na vývoj moderní malby.
umění

Posedlost

266 Kč
The Beatles všechny písně
(1x)
Víte, že melodie Yesterday přišla k Paulovi "sama", ale že s textem se dost natrápil, a dokonce chvíli zpíval o míchaných vejcích? Nebo že inspirací pro Johnovu Lucy in the Sky with Diamonds nebylo LSD, ale obrázek jeho syna?
umění

The Beatles všechny písně

719 Kč
Šumava - krajina pod sněhem
Na dobových fotografiích z Fotoateliéru Seidel, ale i jiných autorů, je zachycena zasněžená tvář šumavské krajiny, jejích horských vrcholů, přírody, památek a život lidí v závěru 19. a v první polovině 20. století.
umění
Ukázky

Šumava - krajina pod sněhem

531 Kč
Zóna

Originální, lehce provokativní a mimořádně inspirativní zamyšlení nad Tarkovského filmem Stalker.

umění

Zóna

26 Kč
Všecky krásy dřeva
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
umění

Všecky krásy dřeva

404 Kč
František Skála
Monografie je autorskou knihou Frantička Skály, promyšlenou koláží textů od autorů z různých oborů, textů Františka Skály a více než čtyř set reprodukcí. Vířivá, typografická kreace s originální obálkou vychází v česko-anglické verzi.
umění

František Skála

988 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 231 položek
<< < 1 2 3 4 .. 24 > >>