Nejprodávanější audioknihy - leden 2019
detektivky

Krev na sněhu - 20%
(8x)

Problém je v tom, že jsem slabá a citlivá povaha… Olav Johansen nedokáže jezdit autem nenápadně ani pomalu, má měkké srdce, v afektu ztrácí hlavu, je mizerný v matematice a také trochu dyslektik. K čemu by se tak v Oslu sedmdesátých let mohl hodit?

detektivky
Ukázky

Krev na sněhu

259 Kč
207 Kč
Plzeňské mordy - 11%
Úvodní příběh audioknižní řady Letopisy královské komory, odehrávající se v polovině 16. století, za vlády Ferdinanda I. Habsburského, je zasazen do města Plzně.
detektivky

Plzeňské mordy

269 Kč
239 Kč
Maigret - Noc na křižovatce - 20%

Jeden z nejdramatičtějších případů komisaře Maigreta. V garáži na opuštěné křižovatce padesát kilometrů za Paříží leží mrtvola, jenže podezřelý se ne a ne přiznat.

detektivky
Ukázky

Maigret - Noc na křižovatce

269 Kč
215 Kč
Marco - 11%
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

detektivky

Marco

296 Kč
263 Kč
Pátá žena - 11%
(1x)

Nemilosrdný masakr nebo spravedlnost nastolená rukou mstitele? Při brutálním nočním útoku přijdou v Alžírsku o život čtyři jeptišky a jedna cestovatelka. Nevysvětlitelná tragédie má o rok později krvavé pokračování ve Švédsku.

detektivky

Pátá žena

314 Kč
279 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
detektivky

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
239 Kč
Netopýr - 11%
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
detektivky

Netopýr

296 Kč
263 Kč
Hadrový panák - 11%
(5x)
Hrůzná, ale úžasná! Detektivka roku je tady… O téhle knize nebudete moci přestat mluvit. Před čtyřmi roky vzal detektiv William „Wolf“ Fawkes spravedlnost do svých rukou – nedokázal ustát, že soud osvobodil podle něj jednoznačného pachatele.
detektivky

Hadrový panák

314 Kč
279 Kč
Hadí doupě - 11%
Hadí doupě, román z roku 1949, označila Agatha Christie opakovaně za jednu ze svých nejoblíbenějších detektivek. Ve velkém, poněkud bizarním domě na londýnském předměstí žije rozvětvená rodina řeckého přistěhovalce Aristida Leonidese.
detektivky

Hadí doupě

242 Kč
215 Kč
Jáchymovští démoni - 11%
(2x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.
detektivky

Jáchymovští démoni

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>