Nejprodávanější e-knihy - leden 2019
romantika

Z kopce do kopce - 20%
Co se stane s vaším životem, když doslova vyfuníte na kopec a potkáte HO? S nádherným výhledem, sadem (v němž zrovna se stéblem trávy v puse relaxuje srnka), soustavou polorozpadlých šop na dvoře a pálenicí ve včelíně…
romantika
Ukázky

Z kopce do kopce

198 Kč
158 Kč
Božský - 20%
(1x)
Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti.
romantika
Ukázky

Božský

198 Kč
158 Kč
Cesta Osudu - 20%
(4x)
Sára jede se svým nejlepším přítelem Dominikem na svůj rozlučkový večírek se svobodou, neboť se další den má provdat za svého přítele a partnera Samuela.
romantika
Ukázky

Cesta Osudu

149 Kč
119 Kč
Sen - 20%
Stojím a rozhlížím se kolem dokola. Všude je jen tma. Doufám, že zahlédnu nepatrné světélko, abych věděla, kudy se mám vydat pro pomoc. Vyčerpáním sotva popadám dech. Nohy mě bolí, chodidla už skoro necítím. Boty jsem někde ztratila.
romantika
Ukázky

Sen

99 Kč
79 Kč
Vášnivý sprosťák - 20%
Nic není lepšího než sex s ex… pokud se nezamiluješ.
romantika
Ukázky

Vášnivý sprosťák

199 Kč
159 Kč
Cena za rozkoš - 20%
(2x)
Jen jednou si dovolila Niké hodit za hlavu logiku a zodpovědnost, která řídila její dosavadní život. Jen jednou dovolila rozkoši, aby vedla její rty, ruce, tělo… Vystřízlivění ale přišlo příliš brzy.
romantika
Ukázky

Cena za rozkoš

149 Kč
119 Kč
S elegancí ježka - 20%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika
Ukázky

S elegancí ježka

149 Kč
119 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 20%
(4x)
Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.
romantika
Ukázky

Příručka jadranské snoubenky

119 Kč
95 Kč
Starořímský dekameron - 20%
Mladý obchodník se starožitnostmi Flavius Antonius Laeca je miláček bohů. Především bohyně lásky Afrodity - Venuše. Ta jej ve svém chrámu spolu se svými kněžkami zasvětila do tajů lásky a zároveň mu požehnala na další životní cestu.
romantika
Ukázky

Starořímský dekameron

89 Kč
71 Kč
S rukama na uších - 20%
(2x)
Autorka navazuje na svou knihu Maminko nezpívej. Opět s nadhledem zaznamenává zážitky a zkušenosti s výchovou postižených synů a pozornost věnuje i rodičům. Také vás starost o děti vyčerpává? Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.
romantika
Ukázky

S rukama na uších

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>