Nejprodávanější tituly - leden 2019
sci-fi a fantasy

Mistborn: Hrdina věků - 11%
(1x)
Závěrečná kniha trilogie Mistborn.
sci-fi a fantasy

Mistborn: Hrdina věků

413 Kč
367 Kč
Robinson Crusoe - 14%
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
sci-fi a fantasy

Robinson Crusoe

148 Kč
127 Kč
Klárka a samohybné křeslo - 6%
Závěrečný díl fantasy trilogie Dobrodružství z předalekých dálek pro děti od 8 let. Vypravte se spolu s neohroženou Klárkou na Dalkrétské pobřeží, které je domovem tura počtáře, roztančeného čuníka a rozchechtané kozy.
sci-fi a fantasy

Klárka a samohybné křeslo

236 Kč
222 Kč
Řeka bohů - 6%
Netradiční zobrazení budoucnosti exotické Indie zobrazuje zemi rozdrobenou na množství malých států. Vše je řízeno umělými inteligencemi, ačkoli jsou přísně sledovány ve strachu před možnou ztrátou kontroly.
sci-fi a fantasy

Řeka bohů

322 Kč
303 Kč
Svatba s překážkami - 6%
Isis se má proti své vůli provdat za Strážce Donžonu. Strážce si ale na věno musí půjčit a do zástavy dává Donžon. Pokud půjčku včas nesplatí, připadne Donžon Vilému Delacourtovi...
sci-fi a fantasy

Svatba s překážkami

253 Kč
238 Kč
Valnirova zhouba - 11%
První kniha trilogie Černá srdce.
Odsouzenec k smrti Reiner Hetsau a jeho přátelé zločinci mají jedinou šanci uniknout katově smyčce: vydat se na výpravu hluboko do území ovládaného uctívači démonů pro svatou relikvii. Veškeré šance jsou proti nim...
sci-fi a fantasy

Valnirova zhouba

188 Kč
167 Kč
Božská invaze - 6%
(1x)
Božskou invazi, druhý díl své gnostické „božské“ trilogie, napsal Dick na sklonku života v roce 1980 a tematicky jí navazuje na svůj předchozí román Valis.
sci-fi a fantasy

Božská invaze

219 Kč
206 Kč
Fergus a létající kůň - 6%
(3x)
První z trojice bohatě ilustrovaných knih pro děti od 7 let od známých autorů fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje). Jejich trilogie je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací Chrise Riddella.
sci-fi a fantasy

Fergus a létající kůň

203 Kč
191 Kč
Hugo a podivuhodné vzduchosaně - 6%
Druhá z trojice bohatě ilustrovaných knih pro děti od 7 let od známých autorů fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje). Jejich trilogie je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací Chrise Riddella.
sci-fi a fantasy

Hugo a podivuhodné vzduchosaně

236 Kč
222 Kč
Košile noci - 6%
Nakladatelství Argo pokračuje ve vydávání Donžonu jeho dalšími sériemi. Pořadí publikovaných svazků odpovídá chronologii, jak ji zavedl francouzský nakladatel.
sci-fi a fantasy

Košile noci

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 313 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 32 > >>