Nejprodávanější tituly - leden 2019
historické romány

Dýka s hadem
(2x)
Čtvrté vydání bestselleru, který je úvodním dílem edice historických detektivních románů o Oldřichovi z Chlumu a jeho panošovi Otovi. Děj se odehrává v polovině 13. století za vlády českého krále Přemysla II Otakara.
historické romány
Ukázky

Dýka s hadem

199 Kč
Inkvizitor - 11%
Kniha navazuje na děj Lučištníka (první díl trilogie Hledání svatého grálu), v němž se mladý lučištník Thomas vydává do Francie pomstít smrt svých blízkých, zúčastní se prvních bitev stoleté války a osud mu přiřkne úkol najít svatý grál.
historické romány

Inkvizitor

269 Kč
239 Kč
Kacířka - 11%
Třetí a zároveň poslední díl ze série Hledání svatého grálu, ve kterém se Thomas dovídá nové věci o grálu, je svědkem dalších zločinů černého rytíře a dokončuje svou osobní válku i poslání, jež mu bylo svěřeno.
historické romány

Kacířka

269 Kč
239 Kč
Na úsvitě nové doby - 11%
Román Na úsvitě nové doby navazuje na satirickou kroniku Konec starých časů, v níž Jaroslav Žák zaznamenal bouřlivý průběh Února 1948 na malém městě.
historické romány

Na úsvitě nové doby

296 Kč
263 Kč
Prahu rdousí strach
Dva detektivní příběhy známého českého autora. V prvním se setkáváme s novoměstským rychtářem Jakubem Protivou z Protivce, který pátrá po tajemném vrahovi mladých žen.
historické romány
Ukázky

Prahu rdousí strach

199 Kč
Přemyslovci - Trůn patří rytířům - 11%
Nová řada královských ság Ludmily Vaňkové Přemyslovci pokračuje třetí knihou Trůn patří rytířům (1231-1271) a spojuje romány Zapomenutý král a Král železný, král zlatý.
historické romány

Přemyslovci - Trůn patří rytířům

449 Kč
399 Kč
Ramses - Chrám milionů let - 11%
Po smrti faraona Setchiho se stává následníkem trůnu Ramses. Šlechta i představitelé církve mají z nového panovníka ale obavy. Jeho starší bratr Senař se stále nesmířil s tím, že faraonem se stal Ramses a spřádá plány, jak ho o trůn připravit.
historické romány

Ramses - Chrám milionů let

287 Kč
255 Kč
Ramses - Syn světla - 11%
Ožívá příběh o cti, odvaze, zradě a lásce z dob starého Egypta. Ramses je nevědomky připravován na roli budoucího panovníka. Je tu ovšem jeden problém. O trůn totiž usilují i jiní. Nezkušený Ramses se snaží bojovat s podlými intrikami a závistí...
historické romány

Ramses - Syn světla

287 Kč
255 Kč
Smrt podle hvězd
(2x)
Když v zapadlém koutě Menšího Města pražského najdou zavražděnou nevěstku Rosálii, nikdo netuší, že stejně skončí další mladé dívky. Neznámý vrah si nevybírá. Zabíjí nevěstky, ale i počestné měšťanské dcerky nebo dokonce šlechtičny.
historické romány
Ukázky

Smrt podle hvězd

179 Kč
Ve stínu faraona - 20%
Když uznávaný profesor psychologie skončí po nehodě v kómatu, zkouší mu jeho syn navrátit vědomí pomoci hypnotické regrese. Zdánlivě mrtvý muž vypráví v hypnóze o jednom ze svých minulých životů, který v reinkarnaci znovu prožívá.
historické romány
Ukázky

Ve stínu faraona

219 Kč
175 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 138 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>