Nejprodávanější tituly - leden 2019
hudba

Velesu - 11%
Velesu vzývá pohanského boha. Tomáš Kočko se obrací k pánovi zásvětí, jenž střeží řád a čas. V krvi a duši nám tepe rytmus našich předků, jejich sny, radosti i strasti a obavy. I díky tomu devět autorských skladeb Tomáše Kočka dokáže zasáhnout každého posluchače.
hudba

Velesu

269 Kč
239 Kč
Miláček slunce - 11%
Květy natočili hodně materiálu v několika studiích, aby nakonec se zvukařem Ondřejem Ježkem vybrali a dokončili 12 skladeb. Skupina experimentovala se zvuky všech nástrojů, ale zároveň se snažila, aby ve skladbách nezůstalo nic navíc.
hudba

Miláček slunce

359 Kč
319 Kč
Bird - 11%
Deset písní, inspirovaných jazzovou a soulovou hudbou, tvoří hluboce lidský a povznášející hudební celek právě díky mimořádnému pojetí celého projektu.
hudba

Bird

314 Kč
279 Kč
Modrý balónek - 11%
Deska na počest Bulata Okudžavy. Výrazně aktualizovaná verze alba českých překladů jeho písní v podání Jiřího Vondráka. Album je logickým pokračováním Vondrákova dlouhodobého zájmu o tvorbu ruského písničkáře a básníka.
hudba

Modrý balónek

224 Kč
199 Kč
Yallah! - 11%
(1x)
Nová nahrávka kapely BraAgas nese název, který charakterizuje celé album. Kapela se hlásí k sefardským písním, kterých je na albu většina, ale nejen k nim – posluchač procestuje celé Středomoří – od Španělska po Turecko přes Balkán.
hudba

Yallah!

269 Kč
239 Kč
Eldorado - 11%
Jestliže předchozí syčácké album Krása (2010) přinášelo rockové písně pouze okořeněné Vášovým charakteristickým přednesem, na novince s názvem Eldorado ustupuje rockový prvek a jakákoli písňová pravidelnost a předvídatelnost do pozadí.
hudba

Eldorado

269 Kč
239 Kč
Vandrovali hudci - 11%
Nové vydání Hutkova druhého alba Vandrovali hudci, kde zpěváka doprovázejí rockoví hudebníci Radim Hladík a Fedor Frešo, obsahuje kromě původního LP navíc šest nově objevených písní.
hudba

Vandrovali hudci

225 Kč
200 Kč
Noční hlídka - 11%
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
hudba

Noční hlídka

224 Kč
199 Kč
Těžko říct - 11%
Těžko říct je velmi zajímavý hudební projekt, který vybízí k různým výkladům a velmi pravděpodobně nenechá nikoho, kdo si album pozorně poslechne, na pochybách, že jde o vyzrálé dílo vskutku osobité kapely.
hudba

Těžko říct

224 Kč
199 Kč
O Mourince a Lojzíkovi (2CD) - 11%
Veselé pohádky, které vždy skončí dobře, jak to v pohádkách pro děti má být, doplňuje 20 písniček originální písničkářky a autorky, k jejichž nahrání si přizvala Domažlickou dudáckou muziku a Cimbálovou muziku Stanislava Gabriela.
hudba

O Mourince a Lojzíkovi (2CD)

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 59 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>