Nejprodávanější tituly - leden 2019
filosofie a náboženství

Léčivé faktory pro sociální organismus - 11%
Přednáškový cyklus pojednává o impulsech duchovních světů ve vývoji společnosti a jejich pochopení pro vývoj jedince jako svobodné individuality.
filosofie a náboženství

Léčivé faktory pro sociální organismus

225 Kč
200 Kč
Skrytá pravda za jógou - 20%
Kniha odhaluje málo známé a skryté aspekty praxe jógy, které nejsou zjevné při běžném pohledu na stávající systémy jógy. Jelikož neexistují dva stejní jedinci, upozorňuje také na individuální charakter hledání vyšších životních hodnot.
filosofie a náboženství
Ukázky

Skrytá pravda za jógou

185 Kč
148 Kč
Je vědění moc? - 11%
Téměř vše, co děláme, se zakládá na vědění o světě kolem nás: jak se ráno oblékáme, jak si vedeme v práci, jak jednáme s jinými lidmi – to vše má základ v našem porozumění tomu, co víme o životě.
filosofie a náboženství

Je vědění moc?

252 Kč
224 Kč
Jezuitská kultura v českých zemích/Jesuitische Kultur in den böhmischen Ländern - 11%
Kniha se zabývá působením a vlivem jezuitského řádu v českých zemích.
filosofie a náboženství

Jezuitská kultura v českých zemích/Jesuitische Kultur in den böhmischen Ländern

314 Kč
279 Kč
Praxe Horev-klubu I - 11%
Kniha Praxe Horev-klubu I poprvé zpřístupňuje čtenářské obci praktické učební texty, vypracované žáky nejvýznamnějšího českého hermetika Pierra de Lasenic (1900–1944) a jím samotným.
filosofie a náboženství

Praxe Horev-klubu I

288 Kč
256 Kč
Proti Kelsovi III-IV - 11%
Ve spisu Proti Kelsovi reaguje Órigenés na kritiku křesťanství z pera platónského filosofa působícího v polovině 2. stol. po Kr., který v šíření nové víry rozeznal reálné ohrožení dosavadního kulturního a náboženského řádu.
filosofie a náboženství

Proti Kelsovi III-IV

583 Kč
518 Kč
Příběhy rabiho Nachmana - 11%
Kniha proslulého židovského filosofa Martina Bubera (1878–1965) Příběhy rabiho Nachmana vyšla poprvé v r. 1906. Jde o výběr výroků a tvůrčí převyprávění části příběhů z původní textové sbírky Sipurej ma‘asijot, tradující výroky, příběhy a pohádky.
filosofie a náboženství

Příběhy rabiho Nachmana

231 Kč
206 Kč
Golgota - 11%
Kniha odhaluje mnohá tajemství spojená s postavou Ježíše Krista, například otázku dvou chlapců Ježíšů, proměnu dvanáctiletého Ježíše v chrámu, život Ježíše mezi dvanáctým a třicátým rokem, Ježíšův křest v Jordánu nebo působení Ježíše Krista na Zemi.
filosofie a náboženství

Golgota

250 Kč
222 Kč
Stopařem na této zemi - 11%
(1x)
Kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z bohatého Heryánova života plného setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev se prolínají s jeho kněžskou službou...
filosofie a náboženství

Stopařem na této zemi

179 Kč
159 Kč
Křesťanství, vztahy a sex - 11%
Kniha přináší přehled praktických a realizovatelných morálních zásad sexuální a vztahové výchovy. Stabilita vztahů totiž netrápí jen dospívající děti z křesťanských rodin, ale i děti nevěřících rodičů.
filosofie a náboženství

Křesťanství, vztahy a sex

250 Kč
222 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 382 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 39 > >>