Nejprodávanější knihy - leden 2019
česká

Magor a jeho doba
(5x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
česká

Magor a jeho doba

449 Kč
Bakly – V objetí smrti
Bakly je kupodivu stále naživu, v jím vyvolané válce podsvětí se zaplétá do spirály násilí stále hlouběji a hlouběji a nehledá cestu ven. Jen blízkost smrti ho udržuje na hranici příčetnosti.
česká

Bakly – V objetí smrti

323 Kč
Pět ocásků v Harrachově
Co se stane, když na zimní dovolenou do Harrachova vyrazí myší rodinka? Bude veselo. Rozpustilá parta řádí v Krkonoších na lyžích i sáňkách, opomenout nesmí výlet k zamrzlé Mumlavě či mamutímu skokanskému můstku a dojde i na pár boulí....
česká

Pět ocásků v Harrachově

108 Kč
Cestou ze sovětského koncentráku
Je to již naše šestá kniha, která představuje životní vzpomínky v sovětských žalářích a táborech nucených prací. Zajisté vás budou zajímat okolnosti, za jakých se doktor práv František Polák dostal do Sovětského svazu, jmenovitě do jeho táborů.
česká

Cestou ze sovětského koncentráku

131 Kč
Co skrývá noc
(1x)
První světélkující kniha vašeho dítěte s názvem Co skrývá noc je skvělý autorský počin výtvarnice Kateřiny Bažantové. Princip je přitom jednoduchý – díky textům a zábavným ilustracím procvičíte s dětmi počty, a to ideálně pod dekou a s baterkou.
česká

Co skrývá noc

358 Kč
Indiánská knížka
Soubor úvah a vzpomínek dvou mužů, mytologických vyprávění a komentářů k nim skládá silný osobní příběh a současně dává představu o změnách, které do života jihoamerických indiánů přineslo 20. století.
česká

Indiánská knížka

266 Kč
Ředitel a hydra
(1x)
Kouzla zmůžou všechno — kromě papírování.
česká
Ukázky

Ředitel a hydra

314 Kč
Světlonoška
(3x)
Nechejte se unést poutavým a cituplným příběhem psychoterapeutky Dity a jejich klientů. Sledujte, jak se během adventního období dají do pohybu jejich životní osudy. Vše je možné, stačí jen otevřít svou mysl a své srdce... a pak se začnou věci dít...
česká

Světlonoška

305 Kč
U Božího Mlýna
(1x)

Knižní rozhovor s populárním katolickým knězem, který miluje rockovou hudbu.

Život kněze Ladislava Heryána je plný paradoxů. Připravoval se na dráhu misionáře, ale působí v nejateističtější zemi Evropy. Je doma mezi salesiány i mezi kamarády z un

česká

U Božího Mlýna

332 Kč
Voda, která hoří
(6x)
Obsáhlá vzpomínková kniha významné české psychoterapeutky v řadě kapitol a na desítkách unikátních fotografií přibližuje čtenářům celý její život plný mimořádných událostí a nevšedních setkání.
česká
Ukázky

Voda, která hoří

494 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>