Nejprodávanější tituly - leden 2019
poezie

Bildungsroman
Básnická sbírka. ...básně jsou to nekompromisní, prosté jakýchkoli lyrických manýr. Bohatá obrazotvornost jde ruku v ruce s jiskřivým intelektem a citem pro specifickou hudebnost veršů.
poezie

Bildungsroman

223 Kč
Digenis Akritis
Samotář i gentleman. Mladinký greenhorn i bojovník s nadlidskou silou, jenž zkrotí mustanga, ať chce či nechce, a udolá holýma rukama příšerného medvěda. Muž žijící mezi dvěma naprosto odlišnými světy.
poezie

Digenis Akritis

224 Kč
Divná černá tramvaj

První básnická kniha Castra (vl. jménem Petr Leifr), zakládajícího člena, bubeníka a textaře undegroundové skupiny Nevididm. S předmluvou Pavla Zajíčka.

poezie

Divná černá tramvaj

169 Kč
Holá slova
Český překlad druhé sbírky poezie francouzského básníka a výtvarníka Marcela Beaujarda, doplněný o 43 kolorovaných miniatur autora.
poezie

Holá slova

225 Kč
Jiskření
Ve své třetí básnické sbírce se Šárka Hampeisová opět představuje jako básnířka, které dokáže najít poezii i v rytmu všedního dne. Tam, kde si ostatní stěžují na únavu (těla, mysli, vztahu), tam ona přichází s pozitivním pohledem.
poezie

Jiskření

107 Kč
Kořeny / Korene
V knize je zastoupeno jednadvacet českých a jednadvacet slovenských autorů. Editovaly Etela Farkašová a Milena Fucimanová.
poezie

Kořeny / Korene

314 Kč
Kroje
Sbírka Kroje se záměrně hlásí k prozaickému stylu poezie. Jednotlivé básně postupují až téměř v chronologickém sledu.
poezie

Kroje

223 Kč
Mělké jámy
Pátá sbírka autora, který se doposud nejlépe cítil v zúženém světě interiérů a existenciálních dějových fragmentů, v poezii všednosti bez okázalých básnických gest.
poezie

Mělké jámy

116 Kč
Měsíc nad průsmykem
Nejznámější básník staré Číny.
poezie

Měsíc nad průsmykem

268 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 213 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 22 > >>