Nejprodávanější tituly - leden 2019
světová

Oltář ztraceného ráje - 11%

Konec lidstva je na jeho počátku… Louisianská veterinářka Lorna Polková narazí na bariérovém ostrově na ztroskotanou rybářskou loď. Členové posádky jsou buď mrtví, anebo zmizeli, ale ve člunu se najde děsivý náklad - klece s exotickými zvířaty.

světová

Oltář ztraceného ráje

314 Kč
279 Kč
Parchant z Jižní Karolíny - 11%
(1x)
Parchant z Jižní Karolíny bývá srovnáván s takovými romány jako Dobrodružství Huckleberryho Finna Marka Twaina nebo Kdo chytá v žitě J. D. Salingera. Odkrývá čtenářům svět bílé chudiny na Jihu Spojených států.
světová

Parchant z Jižní Karolíny

296 Kč
263 Kč
Petr Pan - 11%
(1x)
Wendy se vydává do kouzelné Země nezemě, kde společně s Petrem Panem zážívá vzrušující i nebezpečná dobrodružství. Slavný příběh o chlapci, který nechtěl vyrůst, umocňují krásné ilustrace Manuely Adreani.
světová

Petr Pan

449 Kč
399 Kč
Plants vs. Zombies: Postrach okolí - 11%
Mladí dobrodruzi Patrice a Nate společně s ubrebtaným strážcem sousedství cvokem Davem bojovali se zombiemi v minulosti i budoucnosti. Jsou však připraveni na novou vlnu akademicky vzdělaných protivníků?
světová

Plants vs. Zombies: Postrach okolí

179 Kč
159 Kč
Playground - 11%
(3x)

Přístavní město plné násilí je nebezpečné místo. A ze všeho nejnebezpečnější je dětské hřiště.

světová

Playground

314 Kč
279 Kč
Pohodář Tom a já
Zábavná knížka popisuje s vtipem, nadhledem, ale zároveň s porozuměním každodenní sny, problémy a citové zmatky obyčejného dvanáctiletého kluka.
světová

Pohodář Tom a já

89 Kč
Poslední vůle Bena Ziona Avrohoma
(2x)

Dva tisíce let jsme čekali, až Mesiáš přijde mezi nás. A on prý žije. Přebývá v New Yorku. Spí s muži i ženami, přivádí do jiného stavu dívky, léčí nemocné a umírajícím pomáhá odejít z tohoto světa. Říká se, že kašle na vládu a opovrhuje posvátnem

světová

Poslední vůle Bena Ziona Avrohoma

44 Kč
Postrach jezera - 11%

Návykové jako Harry Potter, mrazivé jako Hunger Games. PAX Když se žáci mariefredské školy vypraví na exkurzi k zamrzlému jezeru Mäleren, stane se neštěstí. Iris tvrdí, že v tom má prsty vodník...

světová

Postrach jezera

224 Kč
199 Kč
Pozoruhodná dobrodružství slečny Alethey Darcyové - 11%
(1x)
Světem panuje skálopevné přesvědčení, že svobodný muž, který má slušné jmění, se neobejde bez ženušky,“ stojí v úvodu slavné Pýchy a předsudku. Co si ale má počít nebohá novomanželka v případě, že se z toho muže hned po sňatku vyklube násilník.
světová

Pozoruhodná dobrodružství slečny Alethey Darcyové

242 Kč
215 Kč
Přežila jsem Hitlera - 11%
Berlín 1940. Mladičké Židovce Marii Jalowiczové hrozí deportace. Jenže ona chce žít. Za každou cenu. A tak zmizí. Celou válku se skrývá a někdy za to platí opravdu vysokou cenu.
světová
Ukázky

Přežila jsem Hitlera

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>