Nejprodávanější tituly - leden 2019
kuchařky

Notes Květinové kuchařky
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech.
kuchařky
Ukázky

Notes Květinové kuchařky

89 Kč
Raw food jako zážitek
Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Pak je tato kniha určená právě vám!
kuchařky

Raw food jako zážitek

269 Kč
Raw pro zdraví a krásu - Kuchařka Jitky Adamové
Kuchařská kniha s obsáhlou teoretickou částí RAW pro zdraví a krásu je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy.
kuchařky
Ukázky

Raw pro zdraví a krásu - Kuchařka Jitky Adamové

269 Kč
Retrokuchařka
S Retrokuchařkou se vrátíte k osvědčeným chutným receptům na masité, zvěřinové, zeleninové i sladké pokrmy.
kuchařky

Retrokuchařka

313 Kč
Řemeslné vaření piva
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
Zhubněte jednou provždy 2
Pokračování bestselleru Zhubněte jednou provždy 1.
kuchařky

Zhubněte jednou provždy 2

269 Kč
Bez masa
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
kuchařky

Bez masa

359 Kč
Česká raw food
(1x)
Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice.
kuchařky

Česká raw food

215 Kč
Hojnost
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
kuchařky

Hojnost

449 Kč
Kafíčko a vše, co je sladkého
Knížka Kafíčko Magdaleny Dobromily Rettigové poprvé a naposled vyšla v roce 1845. Jak napovídá její podtitul, obsahuje recepty či praktické návody nejen na přípravu kávy, ale i kakaa, čokolády, čaje, punče, různých zákusků, dortů nebo zmrzliny.
kuchařky

Kafíčko a vše, co je sladkého

144 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 120 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 12 > >>