Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
osobní rozvoj

Přesvědčivá prezentace - 20%
Umět přesvědčivě prezentovat a komunikovat je dnes silnou konkurenční výhodou každého, kdo prezentuje své představy, plány, projekty, výsledky, produkty či myšlenky.
osobní rozvoj
Ukázky

Přesvědčivá prezentace

186 Kč
149 Kč
Anti-aging - 20%
Již po staletí lidé touží po nesmrtelnosti. Alchymisté, šamani i léčitelé slibovali a slibují nemožné a ... pramen mládí stále nikde. Opravdu nikde? A co když jsme hledali špatně. Co když jsme měli začít nejdřív u sebe?
osobní rozvoj
Ukázky

Anti-aging

144 Kč
115 Kč
Komunikace, argumentace, rétorika - 20%
V čtivé knížce se seznámíte s možnostmi zdokonalení své komunikační soustavy, poznáte dvanáct příčin odlišností lidských názorů a stanovisek a dozvíte se, jak lze či nelze tyto odlišnosti překonat.
osobní rozvoj
Ukázky

Komunikace, argumentace, rétorika

302 Kč
242 Kč
Klíč k účinnému vedení lidí - 20%
Propojení toho nejlepšího, co nabízí teorie a praxe leadershipu, obohacená o poznatky dalších disciplín a zkušenosti z praxe vedení lidí v českých podmínkách.
osobní rozvoj
Ukázky

Klíč k účinnému vedení lidí

157 Kč
126 Kč
Manažerská psychologie - 20%
Znalosti psychologie jsou často podceňovány. Mnozí ekonomové považují za nejdůležitější schopnosti analytické a finanční. Technici zase preferují technické nebo technologické aspekty a tímto přístupem vnímají i spolupracovníky.
osobní rozvoj
Ukázky

Manažerská psychologie

407 Kč
326 Kč
Jak začít multilevelmarketing - 20%
Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po delší době jsem zjistil, že jsem si je vytvářel sám.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak začít multilevelmarketing

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 136 položek
<< < 1 .. 12 13 14