Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
kariéra

Zlá krev - 20%
(2x)
Jak mohla mladá dívka ošálit protřelé investory ze Silicon Valley, představitele americké armády i média, oslavující ji jako „Steva Jobse v sukních“?
kariéra
Ukázky

Zlá krev

269 Kč
215 Kč
12 fází úspěšných prodejních rozhovorů - 20%
V prodeji je úspěch a neúspěch velmi těsně spjat. Kdo ví, jak vést obchodní rozhovor opravdu profesionálně, je vítězem. Obchodníci, prodejci a obchodní manažeři se v této ojedinělé knížce dozví,
kariéra
Ukázky

12 fází úspěšných prodejních rozhovorů

169 Kč
135 Kč
Jak vést svůj tým - 20%
Zkoumáme-li dnešní firmy a instituce z hlediska jejich poslání a naplňování cílů, zjišťujeme, jak důležité je, aby přijaly týmový přístup k vytváření své produkce nebo poskytování služeb.
kariéra
Ukázky

Jak vést svůj tým

161 Kč
129 Kč
Jak rychle porozumět druhým - 20%
Nejspíš každý si někdy přál vidět ostatním do hlavy – zjistit, co si myslí, na čem jim záleží, co mají rádi a co naopak nesnáší.
kariéra
Ukázky

Jak rychle porozumět druhým

305 Kč
244 Kč
Skvělý ScrumMaster - 20%

Vše, co by měl každý skvělý ScrumMaster vědět Průvodce pro všechny ScrumMastery, agilní kouče a leadery, kteří chtějí transformovat svoje organizace.

kariéra
Ukázky

Skvělý ScrumMaster

279 Kč
223 Kč
Objevte své PROČ - 20%
V knize najdete konkrétní postupy, úkoly a tipy pro jednotlivé fáze procesu objevování vašeho osobního a ty´mového PROČ. A také odpovědi na různé palčivé otázky.
kariéra
Ukázky

Objevte své PROČ

229 Kč
183 Kč
Tak dobří, že vás nepřehlédnou - 20%
(1x)
Kniha vyvrací desítky let opakované kariérní rady a ukazuje, že ideální zaměstnání si můžete, ba dokonce musíte vybudovat sami. A především vás naučí, jak se k němu postupnými kroky dopracovat.
kariéra
Ukázky

Tak dobří, že vás nepřehlédnou

239 Kč
191 Kč
Jak vybrat správného člověka na správné místo - 20%
Čtivě a srozumitelně napsanou knihu sestavil autor, který má jako konzultant a psycholog bohaté zkušenosti s výběrem tisíců lidí v českých, německých a slovenských firmách.
kariéra
Ukázky

Jak vybrat správného člověka na správné místo

246 Kč
197 Kč
Dokonalý život - 20%
Kniha ukazuje důležitou cestu k osobní svobodě a nezávislosti a nenápadnou, nenásilnou formou předává vědomosti o principech budování vlastní kariéry, dosahování skutečného úspěchu a štěstí.
kariéra
Ukázky

Dokonalý život

229 Kč
183 Kč
Lídři jedí poslední - 20%
(1x)
„Miluji svoji práci!“ Patříte mezi ty šťastné, kteří toto upřímně prohlašují, nebo naopak od začátku pracovní doby očima posunujete ručičku na hodinách? Představte si, že se každé ráno těšíte do práce a prožijete báječný pracovní den.
kariéra
Ukázky

Lídři jedí poslední

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>