Nejprodávanější tituly - říjen 2019
první stupeň

Cyklotoulky - 20%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
první stupeň
Ukázky

Cyklotoulky

499 Kč
399 Kč
Čeština pro prvňáky 2 - 11%

Cílem aktivit je všestranný rozvoj dítěte. Dítě procvičováním získává nové znalosti a dovednosti nejen v oblasti českého jazyka, ale i matematiky či prvouky a vždy v souvislotech svého každodenního života. Průvodcem dětí jsou kamarádky Lota a Ola.

první stupeň

Čeština pro prvňáky 2

53 Kč
47 Kč
Čtyři roční období - 11%

Dítě porozuje a zkoumá, jak jsou provázány přírodní děje a jaké stopy v přírodě zanechává člověk. Hrdinkami a průvodci dětí jsou Lota a její dědeček spolu s psíkem Matem a kočkou Mici. Společně poznávají přírodu a správný vztah člověka k přírodě.

první stupeň

Čtyři roční období

53 Kč
47 Kč
Dobrodružství Mořských vlků - 11%
Oblíbený kreslený seriál Mořských vlků vycházel na pokračování v časopisu Ohníček v letech 1969 až 1974. Jeho autory byli Vojtěch Steklač a Věra Faltová. Všech pět příběhů teď najdou čtenáři v jedné knize.
první stupeň

Dobrodružství Mořských vlků

269 Kč
239 Kč
Dobrodružství pavouka Čendy - 11%
(5x)
Další autorská kniha známého brněnského ilustrátora a výtvarníka Pavla Čecha.
Knížka vypráví o pavoučkovi Čendovi a dřevěné kukačce, kteří spolu žijí ve starém opuštěném domě, a o tom, co se stane, když do domu vnikne zloděj.
první stupeň

Dobrodružství pavouka Čendy

288 Kč
256 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 11%
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
první stupeň

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
214 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
první stupeň

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Pinocchio - 11%
(1x)
Neuvěřitelné dobrodružství loutky Pinocchia, která pobavila nespočet malých čtenářů na celém světě. V knize je spousta nádherných ilustrací, které umocňuj veškeré kouzlo a poezii tohoto věčného díla.
první stupeň

Pinocchio

449 Kč
399 Kč
Simpsonovi: Příběhy ze záhrobí - 11%
Další luxusní „hororový“ speciál. Opět složený ze tří čísel původní série – a tentokrát opravdu velmi zvláštních! Do prvního se pustili undergroundoví tvůrci, takže se můžete vsadit, že díly budou pořádně podivné, kresebně i obsahem.
první stupeň

Simpsonovi: Příběhy ze záhrobí

314 Kč
279 Kč
Tajemné příběhy Čtyřlístku 1997 - 11%
Velká kniha příběhů Čtyřlístků z roku 1997. Třináctá souborná kniha se tentokrát jmenuje Tajemné příběhy Čtyřlístku, a jak už název říká, setkáte se v ní s příběhy opravdu neobyčejnými.
první stupeň

Tajemné příběhy Čtyřlístku 1997

378 Kč
336 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 187 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>