Nejprodávanější Kniha - říjen 2019
erotika

Ochránce
(4x)
Smyslný erotický román od bestsellerové autorky Jodi Ellen Malpasové.
erotika

Ochránce

359 Kč
Mister
(2x)
Londýn, 2019. Maxim Trevelyan vede bezstarostný život. Je pohledný, má konexe v aristokratických kruzích a peníze. Nikdy nemusel pracovat a zřídka spí sám.
erotika
Ukázky

Mister

134 Kč
Strašidelná vagina
(1x)
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
erotika
Ukázky

Strašidelná vagina

206 Kč
Závěrka
(3x)
Erotická novela o fotografovi, který neumí fotit, a modelce, která neumí sedět.
erotika

Závěrka

268 Kč
Bez rozloučení
Nora O’Brienová utekla z Indiany do Skotska, přesvědčená, že dělá správnou věc. Po třech letech v nové zemi jí však zůstala jen vina a lítost. Pak do jejího života vstoupil Aidan Lennox, starší, světaznalý a přitažlivý hudební skladatel.
erotika

Bez rozloučení

323 Kč
Justina
(1x)

Ikona erotické literatury spolu s legendou erotického komiksu! V osmnáctém století napsal proslulý markýz de Sade svůj příběh o prokletí dobrých mravů – příběh, který i přes své stáří vychází stále znova a je bezpečně schovaný v mnohých knihovnách.

erotika

Justina

404 Kč
Kniha o
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
erotika

Kniha o

399 Kč
Kontrakt
(5x)
Může láska někoho doopravdy změnit? Katharine pracuje pro šéfa Richarda, bezohledného tyrana, který se nikdy neohlíží na nikoho a na nic. Potřebuje práci, a tak musí strpět jeho nekonečné požadavky a ponižování.
erotika

Kontrakt

296 Kč
Svůdné touhy
Nejslavnější francouzští a evropští tvůrci se sešli, aby přispěli do série erotických sborníků. I v druhé knize naší „svůdné“ série najdete hned dva původní sborníky... a něco málo navrch!
erotika

Svůdné touhy

494 Kč
13. komnata milenek - Uzavřený kruh
Revidované a rozšířené vydání dvou volně na sebe navazujících knih - 13. komnata milenek (Nevěra v přímém přenosu, aneb když láska bolí) a Srdcem proti rozumu.
erotika

13. komnata milenek - Uzavřený kruh

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>