Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
zdravá výživa

Zdravé fitness dezerty - 20%
Mlsejte zdravě a bez výčitek. Celkem 46 chutných receptů na zdravé fitness koláče, buchty, sušenky a další dezerty, které zaujmou nejen sportovní nadšence. Z toho 18 bezlepkových, takže si na nich mohou pochutnat i celiaci.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravé fitness dezerty

79 Kč
63 Kč
Fitness recepty - 20%
Vyzkoušejte některý z téměř sto snadných receptů a budete se cítit skvěle! Všechny jsou plné bílkovin, zdraví prospěšných tuků, obsahují minimum cukru, a hlavně výborně chutnají.
zdravá výživa
Ukázky

Fitness recepty

279 Kč
223 Kč
Rychlé fit recepty - 20%
Vyzkoušejte jednoduché recepty, které využívají úplně běžné ingredience, přitom jsou lákavé a moc dobré a navíc budou podporovat i vaše předsevzetí žít zdravě. Můžete mlsat bez cukru, protože autorka vás naučí využívat přírodní sladidla (banány, med, jablka...).
zdravá výživa
Ukázky

Rychlé fit recepty

249 Kč
199 Kč
(ne)Sladkosti - 20%
Kniha receptů je především určena všem, kteří trpí hyperurikémií (zvýšenou koncentrací kyseliny močové v krvi). Ta bohužel způsobuje bolest některých kloubů, může zapříčinit jejich deformaci a dochází také k tvorbě ledvinových kamenů.
zdravá výživa
Ukázky

(ne)Sladkosti

69 Kč
55 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - 20%
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
zdravá výživa
Ukázky

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

169 Kč
135 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
zdravá výživa
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdravá výživa
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč