Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
druhá světová válka

Mauthausen - 20%
Kniha o koncentračním táboře Mauthausen je příběhem o veliké bolesti, o smrti, ale také o obrovské vůli žít. Je o tom, co se skutečně stalo a na co by se nemělo zapomínat.
druhá světová válka
Ukázky

Mauthausen

149 Kč
119 Kč
Nacistická kulturní politika v Protektorátu - 20%
Monografická práce Volkera Mohna je zásadním příspěvkem k fungování nacistického režimu a správy Protektorátu Čechy a Morava a rovněž k chování české společnosti za okupace.
druhá světová válka
Ukázky

Nacistická kulturní politika v Protektorátu

299 Kč
239 Kč
Apokalypsa v Karpatech - 20%
Kniha přináší objevná, často až překvapivě neznámá fakta nejen o karpatsko-dukelské operaci, ale i o jejích širších souvislostech.
druhá světová válka
Ukázky

Apokalypsa v Karpatech

259 Kč
207 Kč
Odstřelovačské eso - 20%
(1x)

V této autobiograficky laděné knize Sutkus detailně popisuje své zážitky z války, založené na pečlivě vedených, téměř deníkových záznamech, i svůj pozdější život ve vyhnanství na Sibiři pod dozorem sovětských tajných služeb.

druhá světová válka
Ukázky

Odstřelovačské eso

199 Kč
159 Kč
Oběti Jalty - 20%
(1x)
Historická studie o násilné repatriaci Rusů v letech 1944-47, kteří se z různých důvodů ocitli za 2.světové války mimo území SSSR.
druhá světová válka
Ukázky

Oběti Jalty

189 Kč
151 Kč
Vlk samotář - 20%
(1x)
V této knize je popsán příběh německého ponorkového esa z druhé světové války Wernera Henkeho, jenž se svou ponorkou U-515 potopil víc plavidel (24 obchodních a 2 válečné lodě), než kterýkoli německý ponorkový velitel v období po září 1942.
druhá světová válka
Ukázky

Vlk samotář

99 Kč
79 Kč
Bratrstvo neohrožených - 20%
(2x)
Slavná literární předloha stejnojmenného televizního seriálu. Kniha vynikajícího historika sleduje osudy roty E armády USA od výcviku, vysazení v Normandii až po obsazení Hitlerova "Orlího hnízda".
druhá světová válka
Ukázky

Bratrstvo neohrožených

179 Kč
143 Kč