Nejprodávanější Kniha - říjen 2019
fotografie

Při práci
(2x)
Královna portrétní fotografie, Američanka Annie Leibovitz, vypráví svůj profesní životopis, který je zároveň úzce spjatý s jejím osobním životem. Dozvídáme se o jejích rodičích, místech, kde vyrůstala, i o její cestě k fotografickému řemeslu a umění.
fotografie
Ukázky

Při práci

898 Kč
Snímání rámu
Ritchinova třetí kniha o budoucnosti fotografie se ptá, jaké možnosti vizuálním médiím zůstaly, mají-li obrazy i nadále měnit naše myšlení a přístup ke světu.
fotografie

Snímání rámu

261 Kč
Den hanby
Výpravná obrazová publikace k 50. výročí dramatických událostí srpna 1969.
fotografie

Den hanby

499 Kč
Sametová revoluce
Významný český fotograf Jaroslav Kučera vydává u příležitosti výstavy Sametová revoluce – 1989 Pád železné opony knihu Sametová revoluce, která zachycuje na 81 autorových fotografiích jeho pohled na historickou událost, která vedla k pádu režimu.
fotografie

Sametová revoluce

270 Kč
Kladenská sametová
Jak probíhala sametová revoluce ve městě rudé záře? V roce 1989 bylo Kladno ještě stále dělnickou výspou, „ocelovou pěstí“ republiky, „rudou baštou“, jedním z opěrných bodů dosluhujícího komunistického režimu. Díky blízkosti Prahy sem ale zároveň vel
fotografie

Kladenská sametová

Roman Hájek (ed.)
378 Kč
Mambo? Poa! Zanzibar
Autorské duo Vladimir 518 a fotograf Tomáš Souček provede čtenáře na více než pěti stech stranách komplikovaným světem současného Zanzibaru, který byl vždy v kontextu celé východní Afriky tavícím kotlem různorodých kulturních vlivů.
fotografie

Mambo? Poa! Zanzibar

900 Kč
Starý les / The Old Forest
Les nelze nemilovat. Ač oprávněně vzbuzuje jistou bázeň, naplňuje nás přirozeným klidem, harmonií, pocitem odvěkého řádu i sounáležitosti. Starý les je již téměř mysterium – symbol věčnosti.
fotografie

Starý les / The Old Forest

405 Kč
Praha 1945 - 1958
Fotografická kniha významného českého kameramana a fotografa Josefa Illíka, předkládá čtenáři působivé obrazy Prahy a jejích obyvatel, které autor citlivě zachytil v letech 1945–1958.
fotografie

Praha 1945 - 1958

538 Kč
Barvy času
200 slavných fotografií pořízených v období let 1850–1960. Všechny původně vznikly jako monochromatické a byly digitálně kolorovány. Jejich prostřednictvím se podíváme novýma očima na dramatický a formativní věk lidských dějin.
fotografie

Barvy času

133 Kč
Česko z nebe
Na leteckých fotografiích najdete určitě mnoho míst, které možná dobře znáte, ale nyní se na tyto místa můžete podívat doslova "s nadhledem".
fotografie

Česko z nebe

629 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 55 položek
1 2 3 .. 6 > >>