Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
partnerství

12 pravidel pro život - 20%
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
partnerství
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
222 Kč
Vědomé milování - 20%
(1x)
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.
partnerství
Ukázky

Vědomé milování

195 Kč
156 Kč
Vědomá prostitutka - 20%
(3x)
Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb.
partnerství
Ukázky

Vědomá prostitutka

214 Kč
171 Kč
Soulsex - 20%
(1x)
Stále více manželským postelím vládne bezvětří. Zatímco ženy v dlouhodobých vztazích postupně ztrácejí na milování chuť, mužům ničí duši a potenci stres.
partnerství
Ukázky

Soulsex

214 Kč
171 Kč
Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše - 20%
(2x)
Kniha Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše je nedocenitelený návod k vytvoření hlubších a uspokojivých vztahů.
partnerství
Ukázky

Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše

169 Kč
135 Kč
Sex jako cesta k Bohu - 20%
(2x)
Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize „Sex jako cesta k Bohu“ posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já.
partnerství
Ukázky

Sex jako cesta k Bohu

214 Kč
171 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 20%
Máte-li v manželství či vztahu potíže (nebo je má někdo ve vašem okolí), případně se jen chcete „pojistit“ proti tomu, aby se vám vztah postupně neproměnil v nevyrovnané, prázdné a stresující soužití, je tato kniha přesně tím nástrojem, který hledáte
partnerství
Ukázky

Sedm principů spokojeného manželství

249 Kč
199 Kč
Sexuální praktiky Quodoushka - 20%
(1x)
Systém Quodoushka, založený na učení dávných Májů, Olmeků a Toltéků a předávaný generacemi Twisted Hair Nagual Elders of the Sweet Medicine Sundance Path, nabízí praktické vedení v sexu, intimitě a vztazích.
partnerství
Ukázky

Sexuální praktiky Quodoushka

230 Kč
184 Kč
Láska, vztahy, konstelace - 20%
Jan Bílý rozebírá, na základě popisu partnerských konstelací, výsledků jeho poradenské činnosti a osobních zkušeností, hlavní problémy partnerství.
partnerství
Ukázky

Láska, vztahy, konstelace

165 Kč
132 Kč
Jak přežít manželství - 20%
Jak to zařídit aby se z manželství nevytratila sexuální vášeň a co dělat, když se to stane? Kniha od dvou poněkud neortodoxních manželů, kteří se nebojí žádného partnerského tabu.
partnerství
Ukázky

Jak přežít manželství

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>