Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
pedagogika, didaktika

Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Odměny a tresty ve školní praxi - 20%
Jednou z nejdůležitějších aktivit učitele ve třídě je odměňování a trestání. Tyto činnosti souvisí nejen s kázní a udržováním pravidel ve třídě, ale také s motivací, třídním klimatem i se vztahem žáků ke vzdělávání vůbec.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Odměny a tresty ve školní praxi

246 Kč
197 Kč
Moderní didaktika - 20%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Moderní didaktika

679 Kč
543 Kč
Nejlepší hry z lesních školek - 20%

Buďte s dětmi venku a naučte je objevovat svět. Kniha pro rodiče, průvodce a učitele předškolních dětí přináší výběr her, které se osvědčily v lesních školkách. Některé jsou známé a rozšířené, jiné originální a neobvyklé. Všechny jsou ale vyzkoušené. Vybírali jsme takové hry a činnosti, které lze provozovat při různém počtu dětí a nezávisejí pouze na velké skupině.

pedagogika, didaktika
Ukázky

Nejlepší hry z lesních školek

279 Kč
223 Kč
Rozvoj komunikačních a jazykových schopností - 20%
Monografie přináší přehled jednotlivých fází osvojování si řeči a jazyka dítětem od narození do tří let věku, včetně praktických návodů k rozvoji komunikace v rámci logopedické terapie.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Rozvoj komunikačních a jazykových schopností

254 Kč
203 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Základní učebnice pedagogiky - 20%
Vzhledem k odlišnému charakteru uvedených pedagogických věd se jednotlivé části učebnice od sebe poněkud liší způsobem zpracování. Ve všech se ale autoři snažili o navázání dialogu se čtenářem – ať už to bude student, či učitel.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Základní učebnice pedagogiky

297 Kč
238 Kč
Školní vzdělávání ve Finsku - 20%
Kniha je pokračováním ediční řady o školním vzdělávání v evropských zemích, kterou od roku 2008 vydáváme.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Školní vzdělávání ve Finsku

120 Kč
96 Kč
Život s vysokou inteligencí - 20%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Život s vysokou inteligencí

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>