Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
historické osobnosti

Knížecí život - 20%
(3x)
Po více než dvaceti letech vychází zrevidovaný a rozšířený rozhovor Karla Hvížďaly s knížetem Karlem Schwarzenbergem. Ten vzpomíná na svoje předky či přátele, charakterizuje roli současné šlechty či se zaobírá aktuální politickou i společenskou scénou.
historické osobnosti
Ukázky

Knížecí život

179 Kč
143 Kč
Můj bratr Che - 20%
Autor vedle vzpomínek na staršího bratra, rodinné zázemí Guevarů a příhody, jež spolu zažili, přibližuje rovněž atmosféru revoluční Kuby v době kubánské revoluce.
historické osobnosti
Ukázky

Můj bratr Che

169 Kč
135 Kč
Z pokolení na pokolení - 20%
Příběh severokorejské rodiny, která dokázala udržet při životě poselství evangelia v jednom z nejbrutálnějších protikřesťanských režimů, jaké lidstvo zná, po více než padesát let.
historické osobnosti
Ukázky

Z pokolení na pokolení

69 Kč
55 Kč
Alois Richard Nykl - 20%
Kniha představuje první a jediný zcela dokončený díl pamětí českého Američana, orientalisty a polyglota Aloise Richarda Nykla (1885–1958).
historické osobnosti
Ukázky

Alois Richard Nykl

Josef Ženka (ed.)
320 Kč
256 Kč
Tajemství 14 knížat a jejich křtu v roce 845 - 20%

Leden roku 845. Mnoho let před příchodem Cyrila a Metoděje na Velkou Moravu. Válka s Franky se blíží. Na nebezpečnou cestu do východofranské říše se vydává 14 českých knížat, aby se dala pokřtít. Kdo je vedl, a proč o nich české kroniky mlčely?

historické osobnosti
Ukázky

Tajemství 14 knížat a jejich křtu v roce 845

99 Kč
79 Kč
Vratislav - První král Čechů - 20%
Reitinger zvolil metodu analytických sond do Vratislavovy domácí a zahraniční politiky, s důrazem na jeho panovnickou moc. V mnoha ohledech je jeho kniha velmi objevná, protože novou optikou nahlíží dobu druhé poloviny 11. století.
historické osobnosti
Ukázky

Vratislav - První král Čechů

298 Kč
238 Kč
Smrt a pohřby slavných - 20%
(1x)
Mnohé současné biografie historických osobností z pera jinak vynikajících dějepisců jako by postrádaly zakončení – smrt či pohřeb jsou v nich pojednány jen velmi stručně až povrchně, jako by snad k životu té které postavy ani nepatřily. ...
historické osobnosti
Ukázky

Smrt a pohřby slavných

149 Kč
119 Kč
Padrino Krejčíř – Afričan - 20%
(3x)
Přííběh o uprchlíkovi Radovanu Krejčířovi v Jihoafrické republice.
historické osobnosti
Ukázky

Padrino Krejčíř – Afričan

199 Kč
159 Kč
Hannibal před branami - 20%
(1x)
V lidských dějinách není mnoho osobností, jejichž jména jsou synonymem mimořádných vlastností a činů. Hannibal, syn Hamilkarův, vynikající kartáginský vojevůdce a politik za druhé punské války (218-202 př. n. l.) mezi ně mimo veškerou pochybnost patří.
historické osobnosti
Ukázky

Hannibal před branami

199 Kč
159 Kč
Ještě pár odpovědí - 20%
Autor se ohlédl ještě jednou za svou politickou dráhou a zodpověděl otázky týkající se práce vlády ČSSR zejména v době tzv. normalizace, klíčových událostí té doby a osobností, s nimiž se setkával a spolupracoval.
historické osobnosti
Ukázky

Ještě pár odpovědí

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2