Nejprodávanější tituly - říjen 2019
Asie

Stalinova komanda
(1x)
Zákonité rysy Stalinovy malé vražedné války.
Asie
Ukázky

Stalinova komanda

473 Kč
Vietnam velký průvodce
Nový velký průvodce popisuje Vietnam velmi podrobně. Kromě turistických cílů a památek se věnuje také historii a současnosti Vietnamu, jeho tradicím, kultuře, gastronomii i přírodě. Hlavní devizou této knihy jsou velkolepé barevné fotografie.
Asie

Vietnam velký průvodce

711 Kč
My, děti války
Kniha prostřednictvím fotografií a příběhů ilustruje životy lidí v Sýrii, Iráku a Libanonu, jež ovlivnila válka. Stali se nechtěně dětmi války.
Asie
Ukázky

My, děti války

449 Kč
Dějiny Ruska 20. století -  2. díl
(4x)
Druhý díl, zahrnující léta 1939-2007, je věnován období druhé světové války, pozdnímu stalinismu, rozvoje Sovětského svazu jako světové velmoci až gorbačovské perejstrojky, následného rozpadu SSSR a vzniku nového Ruska.
Asie

Dějiny Ruska 20. století - 2. díl

Andrej Zubov (ed.)
746 Kč
Japonsko
(1x)
Kniha načrtává hlavní linie vývoje japonské civilizace od vzestupu císařského dvora, přes středověk s dominující vojenskou vrstvou, složitou moderní dobu s četnými zvraty až po současnost.
Asie
Ukázky

Japonsko

50 Kč
Tomík na cestách
Neohrožený dobrodruh, milovník sýrů a tuk-tuků vypráví o své bláznivé cestě z Bangkoku až domů na Moravu. Dopravní prostředek si vybral vskutku netradiční – tuk-tuk starý 35 let, který si pořídil v Thajsku.
Asie
Ukázky

Tomík na cestách

314 Kč
Bangkok - průvodce na cesty
Evropští obchodníci mu říkali Bangkok, což v překladu z thajštiny znamená „vesnice, kde rostou plané švestky“. Thajci své hlavní město ve zkráceném znění nazývají Krung Thep, ale v plné verzi je název skutečně dlouhý.
Asie

Bangkok - průvodce na cesty

296 Kč
Horké léto 1918
(1x)
Na samém počátku jara 1918 se ruská říše zmítala ve stále zběsilejší občanské válce, do jejíhož víru se záhy aktivně zapojili českoslovenští dobrovolci, kteří po několika konfliktech rozhodně vystoupili se zbraní v ruce proti bolševikům.
Asie

Horké léto 1918

134 Kč
Izrael a palestinská území - Lonely Planet
Poznejte kouzlo Izraele a Palestiny s průvodcem z nakladatelství Lonely Planet.
Asie

Izrael a palestinská území - Lonely Planet

539 Kč
Nepál
Tato kniha nepředstavuje pouze proslulé himálajské velehory a jejich úchvatná panoramata, ale podává také řadu zajímavých informací o Nepálu jako zemi, o jeho kultuře a o národních parcích s jejich bohatým rostlinstvem i zvířenou.
Asie

Nepál

674 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>